Gårdagens skapelse

hade "tråkigt" igår kväll. Så det blev att fixa med mina egna naglar för en gångs skull. Bilder..






Kramas med Apor och klättrar i träd!

Har precis varit ute på en promead med Nathalie, först köpte vi Polly och sen glass på donken. Jag blev 5000 kg tyngre och fick klättra lite i träd, och självklar goda med statyer och en apa. Det va mysigt, ska nog alderlles strax hoppa ner i min säng för imorgon är det skola. Hejjs

jag har ju inga bilder nu så en redigerad bild på me.

Hemma efter en tur i Kristinehamn!

Har precis varit hemma i Kristinehamn, där åt jag Thai mat med mamma och mormor & Samuel. Sen åkte vi hem så jag fick mysa lite med Smilla. Sen åkte vill till vårdcentralen, ska ska få äta piller 3 gånger om dagen i 10 dagar. Och inte använda armen om jag får ont. Så om det inte blir bra efter det så ska dom göra någon konstig undersökning. jag ska föresten och röntga den nån dag.
Skönt att vara hemma i Karlstad nu. Hoppas vi gör något kul ikväll. Orkar inte ha tråkigt, fasten jag är trött som en APA.

Var även och hämtade ut ID kortet. Såhär!


Fick ett armband av mamma som reprensenterar Rosa Bandet också.




Ragdoll

Min modell favorit kommer det bli mycket bilder på! Han är så sjukt vacker så det är inte sant!
Sen ska jag fixa naglarna igen och sova!










Bilder från balkongen.

Äntligen hemma, imorgon åker jag nog hem till Kristinehamn direkt efter skolan för att gå till sjukhuset. Sen åker jag hem till lägenheten på kvällen och till Krillehöla på torsdag kväll igen, eftersom det är södermalm på fredag! Vi har kommit hem från stan, vi köpte godis och dricka + att vi kollade på vad mycker pengar vi hade på bankkontot. Mitt funkade inte så.. Ska försöka sova lite mer inatt, kanske!
Tog lite/mycket kort på Solo förut så dom bilderna kommer i ett annat inlägg!








Ska man inte sova på natten?

Igår gick vi och la oss i en varsin säng klockan 1 ca. Så knackar det på dörren, jag sprang upp för jag blev rädd och trodde nathalie bråkade med mig, men det visade sig att hon också va uppe och sprang! Robin hade knackat på, så då kunde man inte sova, och så blev det att vi inte sov nått alls. Så nu har jag mentors tid. Allså göra vad man vill på internet tid. Men jag somnar snart, så får se om jag orkar mig hem. Men jo det måste jag för jag har ju en katt och sköta, kommer mer inlägg eller nått sen.

Sitter i grupprummet med dom här 3!



Du är ännu sötare!!

Blir man glad när man får ett sånt här meddelande på facebook?! Jag blir överlycklig, Emely är en sån himla go tjej! Alla borde få sånna här meddelanden! :-)


Nagel fixning, ännu en gång!

Passade på att måla mina egna dagar idag, Nathalies också såklart. Måste börja fundera på lite mer designer, för nu bara ploppar det upp i hiuvudet. Målade dom medan vi kollade på tv, vet inte hur det ser ut i ljuset för det var rätt mörkt när jag målade dom, så får se hur det ser ut imorgon! Det är bara lackningen kvar!

Mina!








Och så Nathalies!





Solo bebis!

Kommer hem och solo ligger i fotöljen, bara ber om att bli fotad. Och Sofia hade kamran i handen så kort blev det! Han är så sjukt fin så man kan äta upp honom, dock skulle man inte orka för han är så stor.

Men titta, måste säga att regdoll är den finaste kattrasen som någonsin har funnits! har inget mer att säga nu, ska äta godis och chips och dricka cola, bli lite fetare! Så hör av mig imorgon och då kanske det kommer bilder på lägenheten och lite annat!






Dagens inköp!

Har precis kommit hem från min lilla shoppingtur. Nathalie fick lite, host mycket mer saker än mig men jag är nöjd! Tog lite kort på sakerna. Sanna gick med oss, nu sitter jag och äter godis, väntar på att svenska hollywood fruar ska börja så jag kan sova sen!









Sammanlagt blev det 218 svenska kroner. Är supernöjd!

Maten tog slut!

Haha nu har jag precis ätit, och det blev värsta kön till maten. Så tog den slut! Ussch varför stod inte jag i kön då? Dom fick gå till resturang! fusk. Länktar tills skoldagens slut så jag kan få gå hem och sen till mitt i city! Ska köpa ett linne och ett banband. Bilder på lägenheten, shoppingen och utsikten kommer sen!

Bilder sedan lördags, shoppingen med mamma. Bilturen!











Kattvakt!

Katten är nyfiken på oss och speciellt på Nathalies kanin. Nu är vi änkligen framme och kommer stanna här tills torsdag nästa vecka. Alltså 1 vecka och 5 dagar. Katten behöver oss. Har gratis internet i lägenheten så kommer kunna blogga som vanligt. Imorgon börjar vi 11 och slutar 4. Då blir det ner till stan direkt! Imorgon får jag mitt egna rum för nu är mats här. Ska bli så gött att få iordning allt! Imorgon ska jag gå och ta kort på lägenheten och området så då får ni nya bilder. Nu kommer det bilder på Samuel från igår!

Min snygga väst och mina mysiga vantar! Perfekt för i vinter!





Tips promenad?

Har precis kommit hem från tipspromenaden. Tråkigt men fick äta korv. Kamran va med, men vi gick i en supertråkig skog så det blev inga bra bilder. Jag ska kolla runt på lite bloggar och sen blir det att packa klart för att åka till Karlstad. Ska se om jag får med mig allt, och om jag kan blogga nått senare ikväll.










Tillbaka från Nathalie.

Påvägen mot Nathalie gick vi direkt till Maxi för att köpa "läppbalsam" till mig, blev med smak av mjölk och honung. Va nu det ska vara bra för. Sen gjorde vi iordning färgen till Amanda och sen klafsade jag ner det i hennes hår, medans det värkte så kom fingerfärdiga Sofia fram. Så målade allas naglar, mina med idag faktiskt. Och det var bara dom jag tog kort på, Amandas och Nathalies kanske kommer imorgon. Om jag orkar för hela dagen imorgon blir att packa för flytten! Flytten till Karlstad i en vecka. Taggad i bött! Men kommer sakna min kisse, ska in till stan på torsdag för då har jag en tid hus vårdcentralen med min handled och så ska jag försöka få en klipptid. Och på Fredag blir det Södermalmsskolan (där jag gick förskolan-9:an) Så kul att komma dit igen. Men nu ska jag natta mig själv och katten! Godnatt!







Måste bara visa bilder sedan förut. Gick ut på balkongen och världens finaste himmel.
Sverige är allt bra iaf!









Gillar du skopunkten?

Skopunkten är helt klart världens bästa skoaffär, ja som idag. 9 par köpte vi. Spårar det ur? JA, eller nej, bra för mig! Utbudet dom har är så sjukt bra, och jag hittade ett par som dom bara hade i 41, så när dom kommer i 39 blir dom mina! På måndag ska jag gå till stan efter skolan och köpa ett linne och ett "band" som man har på huvudet. Vet inte vad dom heter men det är sjukt snyggt! Ska snart färga håret på lilla syster och sen dra mig iväg till Nathalie. Som jag värkligen inte orkar egenkligen eftersom jag sitter här och sover med datorn i knät, men vad gör man väll? Tänte lägga ut alla bilder på skorna från idag.

Skopunkten, för alla er som älskar skor!

HISSA SKOPUNKTEN!














Fun in Karlstad city!

Medans vi traskade runt och hade allmänt trevligt låg kamran i väskan oc va tung. Så fick ta upp den då och då för att det skulle få göra vad den är bäst på. Den fick någ vara med om den sjukaste dagen den någongång har haft med mig. Måste bara säga att hela bilden va full av påsar när vi åkte hem, och vi har en 7 sistig Chryslar! Eller hur man stavar det. Kan ju säga att bilen räknas som en minibuss!
Här har ni våran dag i Karlstad, Sofia, Amanda och Mamma Åsa.


Slängde upp 9 par skor på kassan!




Tradition att ta snygga bilder på oss i duvanhuset!


Inge shopping utan nudlar!


Eller glass!





Jag tog tag i biten med att bära in fynden, SJÄLV!







Karlstad fynd!

Nu är jag hemma från Karlstad. Blev 2 par skor. Sånna jag ville a i både svart och brunt. Kunde inte bestämma mig. Men mamma hittade 4 par skor och amanda 3, så mamma köpte alli hopp! Ni skulle se försäljarens min när vi langa upp 9 par skor på disken. haha hennes face! Sen blev det ingen shopping lycka mer fölr mig. Men på måndag ska jag ner och köpa ett blått linne. Men mamma kom på att det dom hade en pälsväst hemma i affären, så hon ringde Elisabet och bad henne köpa med den så jag fick prova. Och det gjorde hon, DEN PASSA! Stolt ägare till en pälsväst nu! + att jag fick en tröja av mamma när jag kom hem! Så det vart bra grejer för mig idag, lycklig tjej. Donken glass fick jag på vägen hem också! Delar upp bilderna från KD i 2 inlägg. Men här kommer bilder på mina älskade, nyinköpta ägodelar!







Har precis spräjat dom med "hålla länge spräj" så snart är dom redo för en promenad!













Tjejkväll och nagelfixning!

Igår var det lite ändrade planer. Det blev inte mycket till spökkväll och Sanna åkte hem på natten. Men vi han äta godis och chips + att jag målade naglarna på flickorna! Det blev inte så många kort men några.

Just nu taggar jag för Karlstad, åker vid 11 idag och shoppar. Det blir gött. Idag vaknade jag iaf ca halv 8, så då tog jag en promenad med voffe. Väkte Nathalie och gick hem. Systemis ska med till Karlstad så mer bilder kommer sen. Imorgon blir det att flytta över kläder till Karlstad för att bosätta mig där i 9 dagar!







Och bilder på tjejernas naglar!

Sanna:







Nathalie:










Finare grupprum!

Sitter i ett annat grupprum idag, lite finare än det andra! Det sitter killar på väggarna, eller vad man ska säga.

Jäkligt bra är jag på att uppdatera!



Hadji Baradji

Måste säga att jag älskar min häst och kommer alltid göra! Vi har våra bra dagar och våra dåliga. Dom mesta dåliga har försvunnit och det är alltid kul att komma ut till honom! En skritt tur i skogen på världens perfektaste häst ett ett jättebra slut på en stressig vecka!

We gone make it you and I






Spökkvällen är nära!

Det är inte långt kvar till ikväll, ska hem 15 över 2 bussen och sen direkt till stallet! Sen hem, duscha, göra sås, GÅ TILL NATHALIE! Först packa också men det går snabbt. Ta med nagel pedikyr till flickorna. Idag blir det bara läskigt, förutom när jag ska måla naglarna på dom.
Vi har 3 timmars rast sen, men nu kommer jag jobba på lite. Måste bli klar!

Bilder från igår!



TYX?

Är inne på den stationära datorn som jag inte har varit inne på på evigheter! Jag va modell förut, och amanda photograf, stillist och assistent till bloggen. Själv tycker jag den blev skitbra! Kollade igenom denna dator efter bilder och hittade lite smått och gott. Här kommer några bilder från i sommras på min svante svan.
Imorgon blir det skolan tidigt igen, men mina tågluffar kompisar. Sen blir det spökkväll, Men när Nathalie och Sanna ska kolla på skräck film jag jag ta lång promenad med voffe. Självklart ska kamran med imorgon, vi höres och ses!

Hoppas att ni ser att jag har gjort om bloggen helt!












Skolfoto!!

Jag fick sitta ner! Hons a att vi bara skulle ställa oss och så skulle hon se om det blev bra. Så jag fick sitta ner! har inte gjort den sen jag va bebis i typ 3:an! Stolt! Det blev väl rätt bra, det kunde varit värre om man säger så. Så jag är nöjd. FICK JU SITTA NER! :D
Sen tog vi enskillda kort, den ville jag inte se. Sen fick det bli en halv spring modell till bussen och sen frå bussen till tåget. En i min klass hade tagit kort på skolkortet så jag tog kort på det igen med min kamra. Haha begagnad bild.

Det syns ju inge bra men iaf!

Sitter på tåget hem.

Ska bli skönt att komma hem nu, sitter och väntar på att vi ska åka. Sen när jag kommer hem ska jag äta världens största macka! typ 1000 st, min framtidsplan. Imorgon blir det lättsaltade chips, länktar!!
Är här med annis också. Bilder på snyggtåget!



Han har inget med bilden att göra!


Skolkortet blev NOG bra, eller inte. hejdå

Vart jag än vänder mig!

Det är inte långt kvar tills jag ska shoppa, åker nog till Karlstad redan på söndag. Men det värsta med att vilja ha många fina saker, är att jag bara får 1000kr i studiebidrag. Humm, det blir en svår framtid för mig.


Som den med fuskpäls fast i ko format? Kostade iaf bara 400kr. Men jag gillade inte "bältet" så det får man byta!


En typisk bas kofta. Kostar 250 kr.


Fin tröja som jag provade förra gången jag shoppa, köpte den aldrig men det blir nog i veckan!


Övar till skolkortet.

Här sitter jag med Nathalie och Sanna i vårat lilla grupprum. Mysigt. Det är lite tyst faktiskt, hoppas på att dom bloggar just nu och är lika duktiga som mig! Jag leker i alla fall med min webb kamra och blir as snygg på bild!

Allså jag övar tills skolkortet vid 3!












Titta här!!

Jag kollar runt och hittade en jätte snygg fuskpäls väst! dock kostar den 500 kr men jag vill ha den och ska prata med mamma!! Om hon kan betala halva iaf så blir jag glad!!


Ny header senare idag!

När jag kommer hem ska jag och Amanda ta fram systemkamrerna och fota varandra, här vankas ny header. Blir att klippa och klistra den lite sen. Så jag kan bli nöjd någon gång. Sen ska Amandis också ha en ny, ska försöka ha klack på mig, men vet inte om det blir bra. Ska försöka i alla fall! Snyggt blire!
Kom precis till skolan, har samhäll. Så nu ska jag plugga politik och sen blir det skolfoto!










LIKA??

Kan det vara så att jag har fått tillbaka min vanliga hårfärg??? :D
Tittade på ett gammalt kort idag, ett på när jag inte hade färgat håret (tror jag) och färgen är skit lika! Jag blev happy och tog kort och det gjorde dagen nästan! Slipper man färga håret!
Åkte hem med Sanna vid 15 över 3. Sen direkt till stallet. Men på bussen hen, vi hade precis åkt ut karlstad kändes det som jag hade fått mens. PANIK! Men det hade jag inte. Red i skogen och allt va skitmysigt, förutom att jag fick cp ryck. Det va skit läskigt eftersom jag minndes inte efteråt att jag hade gjort det och så blev jag gråtfärdig. Tror jag grät, men satt och skaka för att jag va så jävla piss of. Sjuk känsla. Men den gick över efter  några sekunder! Hoppade av bussen vid stationen och trampade hemåt med cykeln. Här är vi nu.

Måste bara säga att jag längtar as mycket till helgen, spökkväll med godia och kebeb!!! Skolan är så sjukt rolig med mina tjejer Nathalie och Sanna!! Och Annis som är min tågluffar kompis, ni är toppen! :)






Handikappad!!

Va hos skolsköterska idag. Det där med handleden och att Hadji sparkade mig för 2 år sedan. På sjukhuset sa dom att det va en broskknöl, och nu säger skolsköterskan att det en slemsäck. Låter äkligt jag vet, men jag har den i mig! Ska iaf få gå med handleds skyddet varje dag och sova med det på natten. Så ska vi kontakta vårdcentralen i Kristinehamn så dom får titta på den, så får vi se om jag skickas vidare eller hur dom gör. Bilder på mitt as snygga fasion handleds skydd. Helt inne och snygga färger, not!!

Är ju väldigt handikapp då eftersom det gör skitont när jag rör den utan skyddet, allt från att skriva i datorn, skriva med penna, bära saker och rida speciellt! Men det är värt det, slipper jag gå runt och vara missfoster! :D








2 lektioner idag!

Har precis börjat matten, eller inte allt faktiskt. Våran mattefröken är lite konstig. Ska till stallet sen, lång dag blir det. På måndag blir det karlstad hela tiden och sen på fredag är vi lediga! Men då ska jag och Anna till södermalm sa vi, och hälsa på den gammla fina skolan! Ska blir riktigt kul! Saknar ju den skolan så sjukt mycket! Sen efter jag har varit i södermalm så ska jag till karlstad igen, men då ska lillasyster med. Hon ska sova hos mig och Nathalie då och på lördagen blir det shopping!!

Lite mer bilder sen stugan! :-)





Vill ha!!

Om en vecka blir det att flytta till karlstad i en vecka. Då blir det shoppning!!
Har tittat runt lite, ska köpa 2 par skor från skopunkten. Tror jag ska köpa båda 2 iaf, sjukt snygga. Jag dreglar efter dom och dom kommer bli mina!! :D





Eller svarta!

Regnet det bara öser ner..

Har börjat tänka på en ny header, igen. Ska göra någon lite mer avanserad. (mycket alltså). Har ju photoshop på den stationära datorn men inget internet så kan inte skicka över bilden. Det suger. Men har en bild i hjärnan som jag vill att den ska se ut. Det är piss väder ute och det blir inne kväll som alla andra. Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Undrar hur alla pigga människor lyckas hela tiden.

Kan jag tala om att min handled har börjat spöka igen, efter att Hadji sparkade mig. Får se om det blir bättre annars blir det till docktorn för operation!





Va dig själv...

Va dig själv, alla andra är redan upptagna.
Medans jag va sur, tog jag en dusch, sen målade jag naglarna. Kan ju säga att jag är arg för alla naglar på vänsterhanden är borta. Putsveck helt avramlade. Men dom fick bli fina iaf. Har lagt in bilderna på min ThinkPad, så har lite bra bilder på denna också. Ska nog gå ner och äta sen, mamma gör wook. Även fast jag är as sur på henne. Nästa måndag förblir jag kvar i Karlstad i en vecka i alla fall. Så jävla skönt att komma bort!







Grupprum!

Sitter i grupprummet för första gången under skolperioden, trevligt. Ett väldigt vitt rum. Med Sanna och Nathalie. Vi ska plugga host FB! Men ska kanske försöka jobba lite. Men är är ju nästar klar så tar det lugnt. Ska snart gå ner och köpa en oboy, eller Sanni och Natti ska det iaf. Systemis är inte med till skolan! (systemkamran) så det blir as najsa webb bilder!






SJUKT!

Kollade runt lite på google, tittade på hundar. Eftersom jag vill ha en liten hund. Men skolan tar för mycket tid. Dumma skola!
Men titta på den här bilden, helt sjukt hur skillnaderna på storlek mellan hunder kan variera!!!


Barnvakt åt lille Samuel!

Mamma och Fred är och bowlar, så är hemma med samuel. Dock har jag fört över läsandet till Amanda. Så nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan med macka, oboy och min ThinkPad! ;)

Haha normalbarn!


Men han kan vara söt också! :)



Bildbomb på båten!

Jag börjar känna mig lite sjuk, sitter här och fryser. Det är absolut inte bra! På torsdag ska vi ta skolkort! Vill inte, måste träna på att se fin ut! ;)
Och på fredag ska jag, Nathalie och Sanna sova i Nathis hus!! Ska bli så as bäst! :D

Jag älskar min båt, som man kanske förstår? Eller älskar dom alla tre. Men mest våran Sea Ray 268! ♥


















Internet på ThinkPad!

Kom hem från skolan för 40 min sen, tog en macka, sen gick jag upp på rummet och just nu kommer jag på Transformes. Är fortfarande hungrig så ska gå ner och bre några mer mackor. Fredrik har iaf fixar internet på skoldatorn nu. Så det är gööör chill!!! Bloggar mer sen.




ELDEN ÄR LÖS!!!

Vissa tänker väl ptt, varför vill man vara på en liten ö? Jo, för att det alltid händer nått på våran lilla ö. Igår när vi vakna tex höll den på att brinna upp. (Inte bokstavligt) men nästan!

Men nej, rök i hela skogen va det iaf! ;)














Bildbomb från Torren!

Ägnade hela gårdagen till att bränna kvistar, stubbar och blad. Biff blir man! Vi röjde i skogen hela dag så man somnade gött på kvällen! Gick och la mig 9 igår, vaknade 8. Inte lika kul, förutam att elda upp pinnar så har jag ägnat en stor del av tiden att fota. Bara för bloggens skull, vasegod. Första natten sov jag i Båden, svinkallt! Inatt sov jag i stugan, pötthett! Båten va betydligt bättre. Älskar båten! ♥














älskar bilden!!!









Stugan sän.

Slutar 10 över 4, så ska jag in till stan, hoppa på tåget eller bussen. Beroende på vem som kommer först. Så hem och packa kläder, när jag har packat klart kläderna ska jag packa ner min kat i min kattlåda. Sen ska vi åka ut till stugan. Blir premiär tur på vattnet för hennes del. Hon har inte varit ute och åkt bil/båt sen hon va bebis. Så får se hur hon reagerer. Ska vara i stugan hela helgen så kan inte blogga då. Men kameran ska med ut så det blir bildbomb när jag kommer hem. Kommer blogga innan jag åker sen när jag är hemma. "dagens outfit" då!



Bild på Samuel i repris! :)

Egendesignade naglar!

Jag älskar allt som har med skönhet att göra. + kläder och smycket. Börjar likna min mamma, lite värre till och med! Lovade iaf Nathalie att jag skulle lägga upp bilder på bloggen om hur naglarna blev. Hon ringde nämligen och pratade med mig när jag skulle bestämma hur dom skulle se ut. Här är resultatet! Tack Amanda som tog sig tid och fotade. Och ja, jag har gjort båda händerna själv. Höger är lite svår faktiskt! ;)
Ska måla Amandas, Mammas och Nathalies naglar snart. Vare sig dom vill eller inte. Men det vill ni nog? Det är ju stilrent! :)

Dom är inte riktigt klara än som det kanske syns, ska småputsa lite och ta bort färgen vid nagelbanden!





Hemma tidigare än jag trodde!

För det första måste jag ut och fota snart för nu lägger jag ju bara ut bilder på mina kläder!
Åkte in till stan med sanna, vi skule fika. Nathalie kom efter med cykel. Men så köpte jag en ostburgare. 2 faktiskt. Sen va det slut på glass på donkan. Alltså ett tecken på att jag inte ska börja äta godis, glass och dricka igen. Så nepp, det ska jag inte! Sitter och lyssnar på musik med mobilen, har inte orkat logga in på spotify än. Sen ska jag måla naglarna, duscha, ansiksmask sånna tjej grejer. Välja kläder inför imorgon och packa gympa kläder. Jag åkte iaf 15:41 tåget hem med Anna och Andreas isf för bussen. Skönt att komma hem tidigt!










Politik.

Sitter här i "rasthallen" med Sanna, Nathalie, Philip, Andreas, Anna och Arbina. Vi skriver politik och jag fick precis att uppsatsen jag skriver ska vara minst 2 sidor för godkänt! Jag har skrivit en och är nöjd! Men här skriver vi på tills fingrarna blöder! Finns inget mer och säga nu, så skriver när jag kommer hem!

Ibland blir man trött.

Skolan, stallet, hem, kom på att jag glömde cykeln på stationen, åka dit, cykla hem (tävla med mamma som hade bilden), vann, glee, mat, ducha och till sist sova!
Stessigt, men sjukt trevlig dag. ÄÄÄÄlskar min klass, och sen till hästen och där red jag ut med Amanda och Sofia. Så grymt mysigt. Men nu ska jag bädda ner mig i min säng och förtsätta diskutionen på Facebook!

Dagens "lätta" outfit!







Det är okej att känna!


Dagens outfit!

Kort inlägg om kläderna. Själv tyckte jag det såg jäkligt frächt ut!
Ska snart ner till bowlingen och kolla på Fredrik och snygg Johan. Sen hem och sova! :)






I bussen!

Sitter i bussen påväg hem. Sanna sitter brevid mig. Trött tjej som skriver! Imorse kunde jag inte komma upp, gick upp 5 över 7 och cyklade hemmifrån 20 över 7. Snabb är jag!
Ska hem nu, äta, träna sova. Och nus ka jag verkligen sova! Eller kanske blogga lite och köpa godis!
Har inga bilder på skoldatorn, så det fick bli en äklig google bild! :D






Smilla del; 3

Smilla va även med ute och fotade/blev fotat. Som sakt, är hon svår att ta kort på eftersom hon springer iväg hela tiden. Dåde jag och kamran måste vara väldigt snabba!





Tycker denhär bilden är så himla mysig! :D


Haha flicka mi är lika nagelfixerad som jag! ;)

Trädgårn del; 2

Som ni ser, och som jag ser också så har jag blivit mycket bättre med att använda systemkameran. Ett tag tänkte jag, varför har jag den här för? Eh fan jag säljer den.
Men att fota med idiotjävel tänkte väl ni då. O ja, det är en riktigt bra ide!














Outfit & sådant.

Kom hem vid 10 över 18. Allså 6. Dö trött. Har massa skolarbeta men det gör jag imorgon, orkar verkligen inte nu! Ska bara vänta på att Veronica kommer med datorn och sen ska jag ducha + sova och måla naglarna! Har myst lite med tina, hälsat på Smilla och varit ute och fotat i trädgården. Det är vad jag har hunnit med. Fatta i vinter, då kommer jag vara hemma när det är kolsvart!
Och det senaste är att supersnällasötSanna ska börja min klass! Så imorgon ska hon åka med mig och det blir jättebra! :D





byxor : Lindex
tröja : Lindex.
Trosor och bh + strumpor, är nog också från Lindex!

I skolan.

Sitter runt ett runt bord i skolan. Med massa nötter. Kom lite sent till skolan förut, vi hamnade i en bilkö så vi kom nog 10 min efter vi börjat. Sen ska jag hem, så ska Amanda möta mig och sen bör det ner mot stan! Stora stan Kristinehamn. Det är rätt gött att vara i Karlstad mer än att vara i Kristinehamn. Smälter nog in i Karlstad snart. Så ska jag vara barnvakt åt Samuel sen. Min förendring börjar idag! Har bestämt att jag ska äta högst 15 godisbitar i veckan, det är väl rätt bra för helt utan godis kan man ju inte vara. Zumba varje dag, och så rör jag mig ju rätt mycket varje dag som det är.




Fint i rummet nu!

Jag har inte hunnit bloggat nått idag för jag har städat och damsugit rummet! Slängt massa saker och ländsat i lådorna! Ska bara domtorka och fixa i garderoben men det orkar jag inte idag! Jag har tvättat alla armband med tandkräm! Riktigt bra om dom har tappat glansen! ;)
Har precis kommit hem från pappa, va där och hälsade på en stund. Så nu ska jag kolla på Brides mate eller hur man skriver. Sen sova!

Kan ju bara säga att jag har haft panik dom senaste måndaderna eftersom jag inte visste vart mitt gul var. Så tog jag till mig mod och frågade mamma vart dom va.
- Jamen dom har jag! Hade dom i en hylla son städade jag ner dom i en låda. Varsegod!
Å tack gode gud. Det va 2 gultringar, en med en vit jätte liten sten i. Diamant! Och 2 halsband, ett hjärta och en med en pärla i.




Alla fejk smycken är bortkastade, här hänger snö of sweden och Filippa.K och Thomas Sabo armbanden.

 
Det samma med örhängena, har bor snö of swenden och Chanel örhängena!


Halsbanden är det samma, Thomas Sabo, snö of sweden, Miss dee, Pilgrim och Gemini.


Och väskorna, Guess.




Ett problem för mig är vart jag ska lägga min naglack! Har 40 i korgen på bilder, men alla fick inte plats så nu ligger dom i min säng. Ohjälp!



Spekulerar runt ny header!!

Ja, som alla kanske har fattat har Sofia väldigt svårt för att bestäma sig. Just nu är mitt stora problem min blogg, som aldrig kan bli exakt som jag vill. Så jag fixar och håller på 24/7 med olika sortes förslag på en bra header. Men eftersom jag inte har något photoshop så ska det bara vara en bild på mig och en snygg bakgrund. Det är nog det som behövs för att det ska bli snyggt. Svartvit ska den va iaf, det är jag säker på. Jo visst att färgerna svart och vit är lite tråkiga men då kan man ha många mer färgglada bilder utan att det bryter i varandra! :)






Vaken vid 09.11 gick upp 11.40!

Jag har väl inte sovit lika mycket som jag hade hoppats på. Fortfarande lite trött. Men sova är sova och helgen är inte slut än! Jag sitter här, med håret i en snodd. Ska snart gå in i duchen och frächa till mig lite. Sen så ska jag vänta på Nathalie. Så ska vi köpa godis, jag har blivit godis beroende = inte bra. Man blir tjock, fast det är ju på sommaren man ska vara fin i kroppen så får väll träna i vår!

Nu är inlägget med skolan klar, lite längre ner.
För er som inte har sett det än! Eller som såg det igår, så har jag iaf lagt upp mer bilder i det inlägget idag!

Nu lägger jag upp bilderna på höstarna, mest på Hadji då eftersom han är min bebis! Men en eller 2 bilder på Shaini kanske. Haha! Jag är ingen mästerfotograf men fota kan jag!

Hadji ♥ ♥ ♥










Shaini ♥







Hemma från en lång dag!

Nu är jag äntligen hemma igen! Sjukt lång dag. Upp vid halv 7, cykla iväg vid halv 8. Den vanliga rutinen. Åka tåg, åka buss till skolan. Ha lektioner, åka buss från skolan till station och sen ta en buss från stationen till Kristinehamn. Sen åka direkt från stationen till björneborg. Rida och gjöra iordning åt 2 hästar. Vänta på att mamma ska hämta en, äta mat. Sen åka till Stationen igen för att cykla hem på cykeln. Är där börjar verkligheten igen.
Höll på att somna i bussen hem från karlstad! Nu kanske jag ska vara med Nathalie sen. Om jag inte somnar, och att somna är en stor risk idag!

Stationen klockan 07.40 på morgonen!






Skolan där jag håller till om dagarna!







Sista lektionen!

Siter i "rasthallen" kom precis från lunchen. Innan det har jag powerwalkat 3km! För att kolla pulsen och så - idrotten. Det är bara en lektion kvar nu, sen ska jag åka hem. Det blir 15 över 3 bussen hem och di 20 över 4 bussen direkt till Björneborg. För att rida båda Hadji och Shaini. Ska ta 1 timmmes pass i padocken med båda. Lång dag, men det är faktiskt värt det! Sen ska jag äta pizza, mycket viktig information från mamma.

Det va så jobbigt i morse. Hade drömt hela dagen på natten! Drömde att jag gick till skolan, red och åt pizza på kvällen. Så vaknar jag idag och det första mamma säger är - ikväll äter vi pizza, jag jobbar till 6 ikväll!

Vill verkligen bara komma hem nu och sova. Att pendla är skitjobbigt! Den 26 - 4 okt ska jag och Nathalie bo i Mats lägenhet. Han ska till Spanien så det blir najjjjs!
Kameran är med till skolan så det kommer bilder från skolan och hästarna ikväll!



Stressig dag!

Här sitter jag nu och knappar på datorn så naglacket ska torka snabbare!
Idag vaknade jag lite senare än jag skulle, så skyndede mig och cyklade ner till stationen! Men tåg fan va inställs så vi fick åka ett annat tåg, sen va skoldagen lugn. Till jag kom på att jag va tvungen att åka hem själv eftersom alla andra hade gått, det är inget preblem med det förutom att jag inte vet vilka bussar som går till stan från skolan! Men hem kom jag, och när jag satt på bussen så sa chaffören att den skulle direkt till degerfors. Ja skönt! Då åker jag till hästarna direkt, och det gjorde jag. Jag gjorde iordning, sen red jag 2 hästar. Till stationen igen för att hämta cykeln, äta, duscha och här är vi nu. Ska sova för imorgon blir det upp tidigt som vanligt igen, skönt att det är fredag! Och imorgon ska jag nog ha med mig kameran till skolan och ta kort på den, sen ska jag och systemis vidare till stallet, förhoppningsvis kommer det mycket bilder imorgon alltså! :)




Trädgården del ;1














Trött som alltid..

Igår vaknade jag vid 06.00 för att packa, göra mig iordning för att sedan cykla iväg till stationen vid 07.00. Och japp, jag va ute och cyklade vid 07.00 på morgonen. I humletorp va det, humm hur ska jag förklara.. BLÖTT! Jag gick och la mig vid 12. festens mittpukt. Men va så j'vla trött. sry.
Idag åkte vi hem vid 10.00. Sen tog jag och Anna bussen 11.15 hem till krillehöla. Har precis kommit hem från stan efter att ha fixat mitt kort till visa & busskort. - ser ut som ett peddo!!! Har ätit med mammi och så fick jag en bok till skolan. tack ♥ Köpte även ett naglack nere på Lindex. Ett som stärker naglarna, vill ju inte att dom ska gå av nu när dom har blivit så långa! :D








Humletorp imorgon.

Imorgon bär det av till Humletorp. Ingen aning om vad det är eller vart det ligger. Sätter mig på bussen och åker med bara. Kom hem kvart över fem idag. Måndagar blir jobbiga från idag och 3 år framåt. Helt slut, så nu ska jag packa tills imorgon, duscha och son sova. För imorgon ska jag med 07.51 tåget till karlstad. Då vanliga människor fortfarande ligger och sover. Kom precis hem från maxi, har handlat godis remar och vitamin dryck till bussresan imorgon. Det är nog bara det jag behöver. Har inte bestämt mig om jag vågar ta med systemkameran till Humletorp eller inte. Vi får väl se! Tog kort på mina 3 datorer, det är så kul och se storleks skillnaden på dom.


Min HP pavilion widescreen


Min Lenevo (skoldator)


Och Min pytte lilla Acer!

Buckminister

Buck! Jag heter buck. Egenkligen Buckminister, förkortas BUUUU!
Asså Ace Age 3 in my heart! Buck är fan den roligaste figur jag har någonsin träffats på! Det är verkligen min favoritfilm just nu. Eller vadå just nu, för alltid!

Har kollat på den med Samuel ett visst antar gången, men man tröttnar fan aldrig! :)






Sliten och trött.

Ja, min lista just nu är att kolla när tåget till skolan går imorgon och sen sova, sova, SOVA! Jag är sjukt trött och jag vill bara sova hela veckan ut! Har bestämt att nåsta helg ska jag sova hela tiden. Bara gå upp ur sängen när jag ska kissa! :)
Sista inlägget idag, kommer någ nått från skolan imorgon. Eftersom jag har fått min dator. Finelly! :D




Smilla del 2

Tog dom här korten några dagar efter dom andra bara. Hon är så vacker så, men hon är svår att ta kort på. För hon kan inte sitta still och springer runt hela tiden. Fick 2 bra kort på henne. (Dom jag kommer visa) och jag va ute i 30min!!






Pendling till Karlstad cykel till björneborg!

Japp, idag cyklade jag till hästen. Helt sjukt jobbigt! Sen red, cyklade hem och cyklade upp till mcdonalds ♥ - jag hade förtjänat det!
Imorgon börjar skolan igen, kanske inte har sakt att jag har börjat Klara i karlstad? Jo så ligger det till iaf. Och pendlingen suger kraften ut mig som ett oboy glas! (försökte få till ett bra talesätt).
Men upp igen, och på Tisdag blir det att sova kvar i Nathalies lägenhet. Yeah!







Japp Sofia va ute i trädgården med systemkamren. Och så ska det bli framöver. Har nog bestämt mig för att allt ska bort och börja om från nytt. Eller inte, mitt livs största beslut! ;-)

RSS 2.0