Något så vackert..

Här sitter jag i fotöljen ännu en gång, kollar run tpå bloggar och facebook. Mitt största problem just nu är att jag måste duscha och ta bort sminket. Spotify listan spelar och jag har det allmänt bra i min fotölj.
Imorgon ska jag hinna med mycket, varför är det alltid så när man ska bort tidigt dan efter? Jo så sant så, turen med Birka Paradise är nära nu! Imorgon ska jag upp och handla, fyra pappa, vara barnvakt. Imorgon ska jag nämligen hem vid halv 9 för att hämta Samuel då mamma och Fred jobbar. Sen ska jag ner till stan vid 1 och äta lunch. Kolla lite mer på Lindex, och sen ska Samuel klippa sig. Senare imorogn kommer Nathis och sover över så det blir körigt. Måste städa lite i mitt hus också. Oh hej hjälp mig!

Jag har tråkigt.

Känner att när jag har min IPhone kommer det bara bli sånna bilder! Men ska verkligen inte sluta använda systemkamran utan alltid ta "dagens" med den kamran.
Va iaf ute och fotade förut. Tycker att det blir sjukt coolt att ta bilderna på det här sättet!

Halv rea priset!

Har varit nere på stan, mesta dels gick till av att gå på Lindex. Fick men mig lite kläder hem, men mamma tar med kläderna hem senare. Jag, Amanda och Mamma och och lunschade på johanssons. Vi tog 2 pizzor och delade på. det va mums. Vi va på expert och kollade på IPhone, men det fanns inget som vi skulle ha. Så nu väntar jag på att Tony ska ringa. Han skulle prata med nån om nått. haha allt är krångel.

Som rubriken säger så är det Halva rea priset på utvalda produkter. Så traska ner om ni vill ha snygga/billiga kläder, det töms snabbt!
Jeans: Lindex
Linne:Lindex
Tröja:Lindex
Väst:H&M

Skärp:Lindex
Örhängen:Ur&penn
Skor: Skopunkten

INTERNET!

Har inte bloggat på 2 dagar, just för att vi inte har fått igång internet hos mamma än. Så sover hos pappa idag, och det är den enda anledningen till att jag kan blogga just nu. Idag gick jag och Nathalie ner till stationen för att möta Alice som kom hem idag. Hela helgen har jag tillbringat med att ligga på mitt rum i min säng med TV:n på. Men idag ändrade jag mig lite och gick ner och kollade på TV ist.

Imorgon ska jag gå ner till Lindex, HALVA REA PRISET! Har inte med mig något ombyte så det får bli samma kläder som idag, men det va riktigt gulligt så det gör inget! Just nu ska jag bara skriva klart dom sista raderna och sen gå och träna på solo dången. Börjar pirra lite i magen inför Birka!
Skjorta:Lindex
Jeans:Lindex

Skärp:Lindex
Skor:Skopunkten

Enkelt och snyggt!

4,5 timme kvar till LOV!

Har historia, borde egentligen läsa på om Franska revolutionen men har ju förhör efter lovet så jag kan plugga när jag har tråkigt någon dag hemma! Iaf så är det lov efter idag! Vid 2 börjar lovet! Då hoppar jag på bussen hem till kristinehamn vid 15 över, tar bussen 11 över direkt till Björneborg. Rider, Hem, sminka om mig och försöka hitta någon skräck film. Eftersom jag och Nathalie och Amanda ska klä ut oss och kolla på film! Läskigt ska det bli!

Idag när jag kommer hem ska jag prata med Fredrik om IPhone. Vill nämligen ha en nu så ska be honom hitta en bra! Vill ha en Vit för då ska min och Nathalies bli kära! Kommer dock ta den på avbetalning så får se hur länge jag måste bestala den. Tror nämligen att den vita äör illigare, det är iaf vad jag har hört. Men det kommer säkert att lösa sig, Fredrik är bra så sånt! Ha det bra sålänge!





"Dagens"

Åkte till skolan, kom inte försent som jag försökte lura Sanna med. haha. Spenderar natten hos Nathalie inatt med, det ska bli kul! Är så skönt att vara här. Har nog bestämmt mig för att skicka efter en vit IPhone. Eftersom min HTC har laggat 3 gånger idag. 1 gång fick jag ta ur batteriet. Efter skolan åkte jag, Sanna och Nathalie hem till Nathis lägenhet så Sanna fick se. Sen tog vi en buss in till stan och gick till Subway och väntade på Philip. Gott! Sen åkte Sanna, Philip skulle packa för imorgon drar han till ThaiLand! Fusk! Men Nathalie och jag tog en shopping sväng, jag som inte skulle shoppa någon den här veckan och nu vill jag ha tusen saker! Haha sofia och shopping. Skrev en sammansättning om dagen här och här får ni "dagens". Ha det bra sålänge!







Dagens inköp!

Efter maten gick jag och Nathis på stan, fick med mig många fina saker hem. Handlade för ca 200 kr + maten. Ca 270 kr idag? Köpte även lite godis, har inte ätit godis på 2 veckor så det hade jag förkänat!


En pälsväst från H&M 149sek.




ur&penn 25sek


ur&penn 25sek


Gina tricot 25sek

Philip, Sanna & Nathalie.

Förut va vi och åt på Subway, gott som alltid! Kommer inte skriva så långt eftersom jag har 3 inlägg att göra!















Hos pappa.

Sover hos pappa idag och hos Nathis imorgon, Sofia gillar att flytta runt! Dock är det jobbigt att packa hela tiden.. 2 dagar kvar innan det är höstlov! Och höstlov=tjejkväll, halloween mys och BIRKA! Åkte till stallet direkt efter skolan, det gick förvånads värt bra idag! Han skötte sig som en pärla! Så det är just vad mina kläder kommer, inriktat på pärlor! Sover somsakt kvar i karlstad imorgon då jag och Nathis ska äta subway och shoppa lite, fick ju pengar idag! Har hittat ett fint "linne" på gina som jag vill ha! Opps, inte Lindex..

Hade mina "höga" klack idag, fick faktiskt inte ont i fötterna konstigt nog! Men imorgon blir det en lägre modell! Amanda tog bild på mig och det är i stallet, om ni undrar så är det paddocken bakom och stallkatten som springer på bilden!

"Dagens"








Byxor:Lindex
Kofta:Lindex
Linne:Lindex
Pälsväst:Lindex

Mössa:Lindex
Skärp:Lindex
Skor:Duffy  (skopunkten)
Väska:Go

SUBWAY

Kan ju inte blogga hemmifrån eftersom internetet inte funkar än, funderar på att sova hos pappa idag och så imorgon i Karlstad! Blev ingen träning igår för när jag precis skulle sätta på Zumba så började desperata hemmafruar! opps! Just nu sitter jag på mattelektion, eller den börjar om 2 min. Här kommer bilderna från Subway igår och så kommer det "dagens" senare ikväll! Ha det bra!

Tyckte subway va mycket gott och jag ska äta där så snabbt jag kan igen!K
Vill du ha mer besökare tryck här ---> http://www.bloggriket.se/

BLOGLOVIN

Har lagt till min blogg på Bloglovin. Så klicka gärna in och följ den genom det!
Arbetspasset på 4 timmar har precis dragit igång, jag vill så gärna jobba men vem orkar sitta i 4 timmar i rad och plugga?! Inte jag iaf! Länktar så efter Subway!

Bilden är tagen från google.com

Vill du ha mer besökare tryck här ---> http://www.bloggriket.se/

SUBWAY

Sitter på mattelektionen, tråkigt som alltid. Länktaer efter att få sluta, sen ska jag ner till busstationen för att möta syster så vi kan äta subway! Kamran är med så ska försöka komma ihåg att ta mycket bilder!

Dom här bilderna är sedan igår, pga CP bildbrist..
Förlåt Anna men du är så himla söt!
Vill du ha mer besökare tryck här ---> http://www.bloggriket.se/

Plain Jane 2 Hårfärg!

Spenderar natten hos Nathalie! Förut va vi nere på stan och köpte hårfärg, naturgodis och julmust! Är inne i värsta julstämningen här! Nathalie la i slingor i mitt hår, DET RAMLADE INTE AV!
Tycker inte att det syns någon skillnad tyvärr. I veckan har jag, Sanna och Nathis bestämt att vi ska ha en spa kväll! Fast det ska Nathis och jag ha idag med! Amanda kommer imorgon vid 4, så då ska jag, Sanna (kanske) Nathalie och Amanda gå och äta på Subway, har aldrig ätit där och har rabatt på 10 kr så det ska bli kul att prova! Kamran ska med så det kommer bilder, dock så funkar inte internet hemma i kristinehamn så kan inte blogga hemifrån. Suck..

INNAN


UNDER FÄRGNINGEN


EFTER



Som ni ser blev det inte någon värst skillnad.
Vill du ha mer besökare tryck här ---> http://www.bloggriket.se/

En färgig lektion!

På spanskan satt Jag, Sanna, Nathalie och Anna ute vid skåpen. Nathalie har köpt fina överstrycknings färger som jag målade mitt tråkiga jobbpapper med! Pimpa papper, systemkamran va med så här kommer bilder på mitt underbart fina papper!

Vill du ha mer besökare tryck här ---> http://www.bloggriket.se/

Plain Jane

Igår efter jag hade kollat på Plain Jane, när alla får en makeover ville jag också ha en. Det blev inte så mycket skillnad dock. Noppade ögenbrynen och hade ansiktsmask x2. Ska färga håret idag till blonda slingor antar jag. Så får vi se om jag tappar håret eller inte. Jag spenderar natten i Karlstad idag hos Nathalie. Efter skolan ska vi ner på stan och köpa hårfärg, hem och färga.
Imorgon ska Amanda komma direkt efter hon slutar så ska vi ner och äta subway! Har 10kr rabatt. Yey! Nathalie ska nog med och kanske Sanna, så det ska bli mysigt. Kamran är med till skolan så kommer bilder på "dagens" senare ikväll. Ha det bra sålänge!

STOR BILDBRIST! SRY! SKA GÅ UT OCH TA KORT SEN!

Vill du ha mer besökare? Klicka här
http://www.bloggriket.se/

Mina favoriter!

Sitter i soffan och kollar på The City, älskar alla mode program så jag fastnade framför tv:n rätt snabbt. Ska gå in på Brandos och kolla på skor hade jag tänkt, sen ska jag göra mig iordning för att traska iväg till Pappa och hälsa på. Tar på mig något fint och sen får vi se om jag kan lägga ut på bloggen sen, om Amanda hjälper mig med att ta kort så kommer det definetivt bilder! Ha det bra sålänge!

Och nu kom det precis en stor traktor och åkte in på min gräsmatta! Vad händer??


En pälsväst såhär in på hösten är jättesnyggt! Min väst är från Lindex och är tyvärr slutsåld. Lägg gärna en tröja under, så ser det lite mer välklätt ut!


Den här mysiga tröjan finns på Lindex i 4 olika färger! Kostar 199sek!


"Dagens"

Nu har jag varit på Maxi med Nathis, vi väntar på att Sanna ska komma så jag kan sätta igång med maten. Det blir tacos! Som jag inte har ätit på länge, så det ska bli gott! Hoppas flickorna gillar min mat också, mitt stora kok prov! Fick med mig naturgodis, isberssallad och vindruvor hem som jag ska ha till filmerna ikväll! Flickorna ska sova över. Har inget mer och säga, så ha det bra så hörs vi imorgon!
Tights:Lindex 99sek
Jacka:Lindex 599sek
Halsduk:Lindex 99sek
Tröja:Gina

Halsband:?
Väska:Lindex
Skor:skopunkten

You know i say?

Sitter i soffan i mitt rum och Nathalie och Amanda är inne på hennes rum. Vet inte varför, det bara blev så. Amanda och jag har precis kollat runt på youtube och sjungit lite, närverna börjar komma inför karaoke sjungandet på Birka! Ska nog beställa hem ett par skor från nelly.se och se hur dom ser ut på. Ett par bruna "vardagsskor" med 13,5 cm klack! Ska allderles strax gå ner och träna Zumba med Amanda och Nathis skule visst ta kort, humm fult!
Länktar så sjuk mycket till imorgon när flickorna ska komma hit och ha en mysig (Paranomal aktivity) -?  kväll!

"Dagens" kommer här! Amanda tog kortet med min systemkamra, så jag skiter helt och hållet i web bilder, kom ju på att jag har en system så vad ska jag ha och göra med en gamal webkamra till?!





Randig tröja-Lindex
skärp-Lindex
Jeans-Lindex
Jacka-Lindex 599sek

Ring-Lindex 79,50sek

Skor-Skopunkten

"Nya" nagelmodet.

Sitter i skolan, åkte 10 över 8 tåget idag och vi han i tid, det är så skönt att få sova 20 min extra! det gör mycket i längden, den ska jag åka direkt till hästen efter skolan. Ska nog rida en sväng. Men jag ska sluta rida honom på fredagar i en månad och sen komma tillbaka för på fredagar vill jag bara hem. Man är så trött efter en hel veckas pendling och har så lite tid till honom då. Ska pausa och se om jag får tillbaka suget efter att få komma dit igen.

Jag kanske har sakt att det "nya" nagelmodet är varannan i olika färger eller alla i blått och en i silver tex?
Fixade lite igår med mina naglar men jag gillar ju och fixa till dom lite mer än bara en färg.
Som grund har jag en "sekund nail" från Isadora ca 80sek och den silvriga färgen är från depend ca 30sek från Lindex.









foto:mamma

Bra tips på hemsidor för mer besökare!

Jag har lagt till min blogg på http://www.bloggriket.se/ gör det du också!
Det är ett smart sätt att få mer besökare om man vill ha sin blogg lite mer "igenkänd". Det är även en plats där du kan hitta andra fina bloggar och följa!
Klicka gärna på länken och ge mig en röst!

Nya inköp för dagen!

Har precis satt på datorn och satt mig i soffan. Har många planer framför mig idag. Ska måla naglarna, träna, duscha och träffa Nathalie och Sanna! Måla naglarna blir det nog först. Ska måla dom i "nageltränden" och hur den kommer se ut i vinter. Så lägger upp bilder på det senare ikväll eller imorgon i skolan. Enligt Isadora alltså!

Cyklade ner till mamma när jag kom hem! Kollade runt lite och fick med mig 2 saker hem, en skepparkavaj (jacka) som jag verkligen ville ha! Och ett spontan köp = en ring! Supernöjd över köpen och jag ska ha det imorgon! Tod bild på det, känner också att jag börjar använda web kamran för mycket så systemkamran får nog vara med imorgon och på lördag.

När barnbidraget kommer ska jag köpa en väska, orkar inte ha min fula Klara väska längre. Ska ha en svart eller brun i nån portfölj liknande typ. Här kommer bilder från dagens inköp!





"Jackan" färgen på den är mörk, åt marinblå hållet. Det är en kort typ på den och as snygg till allt! Den kostade 799sek med 200% rabatt. Alltså 599sek! Helt klart ett bra köp!


Ringen har dock inte kommit ut i affären i Kristinehamn än. Men imorgon ska den ut! (21/10) Den finns i silver, gult och blå/grön. Alla färger va skit snygga men silver passade mig eftersom den glittrar mest! Den är rätt stor på handen så den syns! 79,50sek för den här godingen och det är helt klart värt det också!


"Dagens"

Här har ni dagens, till detta bärde jag den röda kappan (Lindex) och mina bruna klackar (skopunkten). Gör dethär inlägget från min HP så det blir inte såvidare långt. Den är seg o sådär. Idag tog jag mig en bulle, gott faktiskt. Har inte ätit något såndär på typ 2 veckor!

Fick även med mig en "godis" påse hem från Mamma!

Jeans-Lindex
Linne-Lindex
Tröja-Lindex

Halsband-?
Halsband kort-Pilgrim

Ny header!



Sitter på Samhälls lektionen och lyssnar på när Björn pratar om FN. Äter frukost också, torkade bananer, 3 korvbröd och en festis! Slutar 2 idag, så åker jag hem så tidigt jag kan och trampar ner till Lindex när jag kommer hem. Känske hjälper till lite där nere, det va länge sen nu. Så ska jag leta efter en jacka och en polo tröja! Vill ha en ny väska också så ska nog köpa en. Har sett en som jag tycker är snygg!

Har gjort en ny header, vet inte om den har kommit upp men mallen är sparad och klar. Så den kommer nog upp vilken sekund som helst! Jag gjorde den hela själv! La in den också, Amanda satt ju bredvid och kollade så jag gjorde rätt och det gjorde jag ju! Så nu kan jag lägga fixa bloggen själv! Bytte även textstil på rubrikerna, färg på rubriken och en ny bakgrundbild!

Ska ta kort på "dagens" senare.

Sådär lagomt glad!

Jag vaknade vid 7, tänkte inte på att klockan va 7, eller jag tänkte inte längre än så också. Men jag gick upp och gjorde mig iordning. Vid 20 i 8 skrev jag till Anna.
Åker 5 över 8 bussen.
Anna - Varför då? Vi börjar ju halv 11.

Jag blev humm låt säga trött. Jag va bered på att åka ner till stationen då jag jag tackar Anna för att hon sa det! Så det blir en timma för att blogga och checka facebook. Sover hos pappa så jag hade redan packat med vilka kläder jag ska ha. Så allt det va klart, men nu ska jag sluta klaga och tänka på allt roligt jag ska ha i skolan ist! Sen åker jag hem 15 över 2 eller vad det blir, och hoppar på tidigaste bussen till hästen. Hoppas han sköter sig idag! Här kommer bilder på "Dagens". Det är sista dagen annan webcamran går ut, så sen ska jag försöka att få hem något där det inte står cyberLink eller nån sån skit på!
Ha en bra dag alla!






Det fick bli en lätt fläta för att visa örhängena. Snyggt och stilrent!


Jeans : Lindex från förra året
Linne : Lindex 69,50sek
Skärp : Lindex 99sek
Poncho : Gina

Halsband : Lindex från förra året
Örhängen : Chanel

"Dagens"

Fick bli att ta kort med webbkamran idag. Fula bilder men det visar iaf hur jag ser ut idag! Allt är från Lindex då jag har bestämt mig för att blogga om deras kläder, har även tagit kontakt med Lindex servis och allt är klappat och klart! Kommer ju självklart skriva som vanligt, bara att jag lägger in lite tips på kläderna och det har har på mig samt vad det kostar. Hoppas ni enjoy och förstsätter följa mig. Förhoppningsvis tycker att det är snygga vad jag har på mig och hoppar in på en Lindex butik och köper samma sak!



Jeans: Lindex
grå tröja: Lindex
Halsduk: Lindex
Jacka Lindex


Lindex bloggare!



Jag tyckte det var ett smart drag att skriva till Lindex och höra om jag får blogga om deras kläder! Det tyckte dom också, dock kan jag inte bli länkad någonstans men jag kör så får vi se vart jag hamnar. Just för att jag inprencip bara bär Lindex kläder pga mamma. Så jag kommer göra en ny header och jag vet precis hur jag vill ha den, kommer även att lägga ut bilder på kläder från dom som jag bär, nyheter och smycken! Önska mig lycka till!

Dagens kläder och naglar!

Uppdaterar lite såhär mitt in i natten för mig! Ett sista sekunden inlägg. Har precis målat naglarna, använde ett rött fint naglack som mamma fick med sig hem från Isadora kursen. Men jag stilade ju till det såklart. Robin va här förut och dansade Zumba med mig och Amanda förut och det va kul att se! Länkar så imorgon till 4 timmars arbetspass! <3


Jeans: Lindex
Tröja: Lindex


Halsband : Thomas sabo

Naglarna!






Varför är engelska så jobbigt?

Jag vill inte ha engelska! Jag sitter och grejsar med något Facebook grejs och skriver på min engelska uppsats också. Kollar lite på bloggar och bara länktar hem!
Sen tar jag bussen 15 över 4 hem och är hemma ca 5. Då cyklar jag hem, byter om och tränar Zumba! Duscha och sen ska jag mysa ner mig i soffan med en filt och te. Kanske några bananer! Världens huvudverk, men ha det!

Bilderna från igår!






Andreas Wijk

Om jag ska va äligt har jag aldrig hört honom sjunga fram tills just den här sekunden. Och nu kan jag inte sluta lyssna på honom! Snygg, sjunger, modeinriktad kan det bli mycket bättre? KÄR!


I trädgården med Smilla!

Just nu har jag precis ätit och spricker. Tränade innan och det va gött att ha gjort det. Va ute och tänkte fota lika snygga bilder förut så följde Smilla med. Så det blev mest kort på henne. Eller ja, 3 andra kort och dom andra på Smilla. Här kommer Smilla bilderna och restan får ni imorgon när jag sitter i skolan!





Älskar bilden!





Söndag 11.41

Sista dagen att sova på och jag gick upp vid 10. Men då la jag mig 11 igår. Just nu sitter jag och lyssnar på spotify, ska tjecka FB och sen göra mig iordning för att cykla till maxi och köpa mat. Efter det ska jag träna, kanske ta en promenad efter Zumban. Eller inte, har huvudvärk och imorgon blir det upp tidigt för att åka till skolan igen!
Ska någ gå ut och fota lite med kamran sen, ska höra om Amanda ska med. Kanske kommer bilder sen om jag orkar mig ut, Ha det!





Naturgodis

Hemma nu efter bowling och en sväng till Maxi. Fick men mig mitt lördags "godis" hem. Ska börja knapra i mig det efter jag har tränat. Som jag ska göra nu.

Köpte, brända nötter (mandlar), torkade bananer och goda runda plattor med krydda på. bra godis!


Fanny och Tvistur!

Jag kom precis innanför dörren. Var med Fanny till hästen när hon red lektion idag, det va is kallt för båda mig och kamran men ingen fick frostskador! haha.. Jag tyckte det gick jättebra för henne och det va kul att få se hästen och träffa Fannybanny igen. Ska klicka bilder sen hon red nu och skicka över dom till henne ikväll, men här kommer lite bilder som jag inte har orkat gjort något med än! Hann iaf klippa 2!
Fredrik är och köper mcdonalds och sen ska jag göra mig iordning för att bra ner till bowlinghallen!











helg.

Sista lektionen inna helg! Slutar 10 i 2 och då blir det direkt hem och vidare till hästen! Ska bli mysigt, docj måste jag göra ett pass på banan! Sen ska jag dra mig hem och träna, göra något kul efter det och sen sova. Imorgon blir det att följa med Fanny och fota henne när hon rider lektionen på pånin. Det ska bli kul för har inte träffat henne på ett tag och så har jag ju inte sett hennes isis heller! Jag ska fota med hennes kamra men tar nog med min också, jag behöver verkligen skaffa nya bilder till ThinkPaden. Men jag tror jag har religion nu men ska jobba engelska, sitter ju längst bak i klassrummet och har en gul lampa på elevcentra. Fick iad betyg D på novellanalysen, inte nöjd!



Lets Zumba!

Har precis tränat/dansat Zumba, vet inte riktigt om man dansar eller tränar. Men ska göra det varje dag nu, visst är man trött men det känns sjukt bra efteråt. Är inne på Amandas dator och bloggar. Men nu ska jag duscha och sen dra mig ner i sängen. Imorgon är det mjukis dag i skolan så då blir det mjukis byxor. Och sen direkt till hästen efter skolan. Ha det!

En bild som jag skulle haft till den nya headerna, fast jag ångrde mig sen och har kvar den gamla!
(Bilden kommer i 3 färger!)





Halloween

Medans jag sitter här och lyssnar på fröken när han pratar om samhäll, så redigerar jag bilder på http://picnik.com . En supersida att redigera på, prova det!
Sen när jag kommer hem ska jag nog träna, om jag orkar. Antar att det blir datorn eller något sånt. Försöker tvinga med Amanda upp till Netto också för där har dom brända mandlar i lösvikt och jag måste verkligen ha brända mandlar idag! Idag har vi nån klä sig fint dag i skolan, och imorgon mjukis dag! Har inte haft på mig mjukiskläder i skolan på åratal! Sen är det helg och jag länktar efter det! Snart är det halloween också, då ska vi sova i skolan. Men men måste vara utklädd, fast det är ju inga problem för mig! Denhär bilden tod jag innan skolan. HAHAHA! - läskigt skratt!
Men här kommer iaf mina fina redigerade bilder!



Och lite mer seriösa bilder, ni har säkert sett dom förut men inte såhär!








Frostig höstmorgon!

Direkt efter skolan så åkte jag till hästen och tog en mysig uteritt barbacka. Kom hem, hade bett mamma att köpa med brända mandlar. Så köpte hon fel! Jag blev så jättesur för jag ville verkligen ha brända mandlar! Men jaja, får bli nästa gång. Kollar på Moving in just nu och snart börjar Glee, efter det ska jag duscha och sen hoppa i säng!
Här kommer bilderna sedan imorse!














Is på vattnet.

Idag när jag cyklade ner till stationen så fick jag ha vantar. Mina kinder och öran såg väl ut som tomater eftersom jag kör på knut idag. Åkte över en vattenpöl och det låg is på den!? Okej, hej vinter. Innan jag åkte så tog jag kamran och gick ut och fotade på gården innan så lägger in dom bilderna när jag kommer hem.
Tänkte dela med mig av dom siste sommarbilderna som jag tog i sommras, kanske har lagt upp dom förut men det får ni leva med!






Tänk om alla kunde ha lika kul som mig.

Gick upp för att stänga av datorn, men så hamnade jag här. Har på sista avsnittet av svenska Hollywood fruar där nere så ska smita ner dit, sen börjar desperata hemmafruar. Fruar hit och fruar dit. Den ska jag duscha och sova. Uppdaterar mer imorgon, och nu menar jag det verkligen för nu trycker jag på onoff knappen!
Passade på att ha kul med min web kamra!












Tränar på solosången

Här sitter jag i min soffa och sjunger. Ska se om jag vågar lägga ut något eller om det får stanna inom mig och datorn. Ska sova hemma idag och fick precis reda på att Samuel hatar mig. Host bra.
har inte mycker mer och säga förutom att jag åker kvart över 9 imorgon bitti. Sovmorgon!





Wordfeud

Jag har fastnat i detta jävulska spel. Kan inte slita mig från det, herregud. Det är skitkul! Får se vart jag slutar. Börjar också få bildbrist på skoldatorn så får ta kamran och dra mig ut på gården sen och ta lite kort. Slutar 4 idag och då blir det en springvariant till bussen som går 15 över. Sen sova, äta, duscha, hämta saker hos pappa, spela, blogga, sova.
Någon som vill spela så heter jag såklart BodaNova utmana mig nu! ;-)

Fats jag spelar ju på svenska såklart, ännu en googelbild. Döda mig


Bara jag som blev besviken?

Kollade ni på 2 ½ men igår? Det gjorde jag och blev väldigt besviken på serien. Trodde faktiskt det skulle bli bra med Ashton med tyckte inte alls om det. Charlie ska det defenetift va. Så kommer nog sluta se på serien. Tyvärr..




Tovas bilder från natten i Karlstad.

Jag vet inte varför men på något sätt hamnar jag på bilderna. Här bjuds det.
Bilderna är från helgen i lägenheten med Amanda, Nathalie och Tova. Vi får göra om det någon gång, när vi är lite piggare tack.

















Klara 10år!

Japp, nu har jag gått på Klara i 10år! Just kidding! Skolan firar 10 år idag, så grattis Klara gumnasium!
Nu har jag skpanska och bara väntar på att den ska sluta! Vid 2 ska skolan bjuda på tårta just för att den fyller år! Orkar inte skriva något mer, uppdaterar när jag kommer hem!

Gamla bilder på skolan!



Behöver hjälp!!

Har påbörjat sökningen efter en nya header. Så slängde ihop en. Men kan inte bestäma mig om jag ska ha någon av dom här. Eller om jag ska vänta med och byta tills jag har bättre bilder och ideér. Hjälp?!
Komentera gärna vad ni tycker.

Den gamla




Den jag gjorde nu


Sover hos pappa!

Ett livsteckan från mig! Hej. Idag vaknade jag 5 gånger, först av att Samuel kom in och frågade om jag kunde vara barnvakt, sen kom mamma och tjatde om att jag skulle gå upp för att jag SKULLE passa honom. Som tur var var Amanda hemma också, så vi satte på oss kläderna, drog fram cyklarna och trampade iväg mot maxi. Det gick ju inte så vidare fort för Samuel kan man säga.. På vägen dit mötte vi Nathalie som gjorde oss sällskap under cykel turen. Vi gick till Maxi och köte glass, godis och bullar. Sen vidare till en lekpark. Pappa ringde förut så ska övernatta där idag, får se hur jag mår imorgon om det blir någon skola, men det gör det absolut inte bättre över att rida eller vara ute på cykeltur. Men vad ska man göra, man blir ju tvingad.
Började kämpa lite på headerna förut, men är inte nöjd med bilderna. Så ska försöka fixa det alderless strax. När jag orkar fixa mig alltså. 2 olika outfits mer vill jag ha och lite mer i svartvitt.


Har inga bilder på Amandas dator som jag skriver ifrån, så rotade fram 4 favoritbilder som är tagna från min balkong! Såhär kommer det nog inte se ut över sverige något mer iår. Så får njuta av dom vackra bilderna jag har i mitt huvud.







It I had wings.

Hela dagen har gått åt till att sminka, klä mig och blivit fotad inför den nya headerna. Imrgon ska jag försöka kleta ihop något snyggt. Ingen smakprov eller någon! Efter det så gick jag och Amanda ner och kollade på mamma när hon bowlade. Det gick väl sådär. Sen åt vi Thaimat! Gött, imorgon ska jag damsuga och fixa med photoshop. Började må dåligt förut igen så vi får se vad det blir med mig.

Headerna kommer gå i 4-5 olika outfits med text. Mer än så får ni inte veta!






Lite bättre bild!

Ska läsa lite bloggar, kolla FB och sen lägga mig ner och sova. Gjorde iordning en bild på picnik.com om hur håret blev. Så syns det lite bättre!


Hemma och är sjukling!

har kollat på 3 filmer, och nu är det nått prodjekt runway. Kul att se på alla duktiga människor. Har huvudvärk, faktiskt lite bättre. Sen fick jag ett sms igår från Carina att Hadji måste ridas igen för att han inte har blivit riden san jag va där senast. Alltså 2 veckor, så jag måste åka ut idag. Asså jag är sjuk?! Får se om jag blir bättre eller sämre över det.
Har inga bilder då, så tog något gulligt från google. Sen när jag kommer hem ska jag bara sova och vila ut mig. Kommer någ skriva några rader ikväll! hejjs!




Kort? kort?

Kom precis hem från frisören. Det blev jättebra! Blev jättenöjd, det är skönt att kunna ta i håret och det är frächt. Dock är det väldigt kort, men det är fint när det blir långt igen. Hon plattade håret så nu syns slingorna jättebra! Ser ljusbrunt/mörkblont ut nu!
På röntgen visade det inget fel med handleden, konstigt nog. Vi ska kontakta min läkare så får vi se hur det ser ut. Men nu ska jag göra iordning lite polar knäcke och kolla på Simpson!


FÖRE!




EFTER!






I bussen påväg hem.

Sitter på bussen, känner mig illamåendre. Tror det är magsjuka eftersom jag känner mig spyig. Så jag ber till gud att min bussresa klarar sig fint nu! Ska försöka dra mig iväg till både doktorn och frisören se, så har man det gjort när man ändå har tid. Men jag vet inte hur jag ska kunna ta mina tabletter nu, eftersom man ska ta dom till mat och är inte vidare sugen på det med magsjuka. Hoppas på det bästa!


I was born to tell you, i love you..

Jag hade ponnyn i över lite mer än en månad, och dt är det ända jag känner saknas i mitt liv. Jag fattar inte hur jag kunde låta honom gå så lätt. ng och Dum? Gjorde jag kanske det rätta för dom i det tillfället, men för oss? Jag saknar honom varje dag, hela oret om! Känslan att jag kan få honom igen är något obeskrivligt. Speciellt när jag vet att jag inte kan..
1 och ett halv år kvar, då är jag 18. Börjar spara till honom nu, och den 26 maj 2013 åker jag och hämtar honom. Det kan jag svära på! Det värsta är attjag saknar honom så mycket så jag kan gråta, men tror ínte att det är någon som fattar att jag är heöt hjälplös i den sitsen jag är i nu. Vissa tycker väll att jag är töntig, men ni vet väl själv hur det är och älska någon? Man kan ha samma känslor för ett djur.

Cause I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home

han heter Wickewire och är en liten c -ponny. 1.35 hög och världens bästa häst!





 

Jag älskar verkligen Hadji, men det finns ingen som kan mäta sig i den kärleken jag har till Wicke. tyvärr..

Veckans blogg!



Jag kör på med veckan blogg, tänkte prova det. På söndag avgör jag vem som vann. Och vinnaren kommer upp på Måndag.
Komentera inlägget om ni vill vara med. Länka min blogg om ni vill, är inget måste.
Lycka till!

Birka Paradise

Ikväll eller vad det blir beställas en resa till Birka paradise. Mamma, Fredrik, Amanda och Kanske Nathalie. Tror vi skulle få sällskap av ken o dom too. Länktar så sjukt mycket, för Jag och Amanda ska få en egen hytt! Och klart Nathalie om hon följer med. Då blir det disco hela natten men klack och snygga kläder, Shopping i taxfreen, spela bort pengar, massa papparatsi fotografi och 24 sjuka timmar! Länktar så inih'lvete!









8 timmar i skolan!

Kom precis till skolan och sitter ute i "rasthallen" med Andrea, Anna och Nathalie. I eftermiddag ska vi ha arbets pass i 4 timmar i rad som vi har varje tisdag.
Bredde mig en macka och toig med till skolan eftersom jag hade en känsla om att det skulle vara äcklig mat. + att jag har börjat äta mina piller och dom måste jag ta på full mage. Alltså äta till.


Slappar i soffan framför Tv:n

Kollar på Room Raiders. Har precis ätit och det va gott så tog lite mer. Jag ska kolla på Svenska Hollywood fruar och sen hoppa i säng! Ska nog knalla ut i köket och göra mig en kopp te sen i reklamen.

Föresten har jag en klipptid på torsdag klockan 19.00. Ska bara klippa topparna, det slitna så alltså kommer jag få snagga mig. Det kommer bli riktigt kost iaf!






Limosinerna jag tjatade om?

Ja när vi gick till bussen som sakt, såg vi limosiner. Tog kort med mobilen så dom blev inge bra. Men här kommer en iaf. + typ 10 till!


Hemma igen

har precis packat upp väskan, slagit på datorn och sätt mig i soffan. Fredrik hämtade mig på stationen, vi slängde in cykeln i baksätet så jag slapp cykla hem också. Och nu väntar jag på mat som Fredrik gör iordning där nere. Dom har saknat mig!
Och inte nog med det, jag kommer upp på rummet och jag har en nybäddad säng, städat rum och alla kläder ligger i ordning. Smilla skrek åt mig när jag kom bara, hon ser det nog som otrogenhet. Hon kommer över det, hon kan ju inte lämna mig precis.
Medans jag väntar på köttfärsås och pasta så bloggar jag lite, räknade ut att jag tänker göra 3 stycken nu på raken.

Outfiten från efter skolan/bussen hem!






Och dom svarta klack skorna till detta!


Gamla skolkort?

Kommer upp att någon är taggad i ett foto. Skolfoto sedan 2009-2010! 7:an, skärp er!
Så rotade runt och hittade skolkort från hela högstadiet. Saknar södermalms skolan även fast våran klass sög. Allså den va bra men ingen pratade med varandra. Lagomt mycket för oss själva!

2008-2009


2009-2010


2010-2011

Länktar hem

Konstigt nog länktar jag hem, varför? Vill sova i min egna säng med katten bredvid mig. Lägga mig vid 22.00 och vakna vid 06.30! Sitta i soffan och dricka te. Så får se om jag åker hem, har i alla fall en tid på sjukhuset på torsdag vad 15.30. Så då ska mamma med, får vi se om jag har canser eller vad det är. Eller jag vet inte om jag länktar hem, eller jo klart. Men vill jag åka???

Idag kom Sanna tidigt, 10 kanske? Så när vi skulle gå till skolan så stod det minst 20 limosiner ute vid torget! Asballt!
Jag tog kort med mobilen så lägger upp dom när jag kommer hem!






If you still had wings..

Om man åndå hade vingar..


Attackerad av katten!!

Katten sitter och skriker vid balkongen, för att Nathalie har kaninen där. Tänkte bråka lite med katten men blev påhoppad. Rev mig i ansiktet. Pervokatt! Men kan ju inte hjälpa att han är så söt, och stor. Är faktiskt lite rätt för den där bajsplutten!

Tova köpte med på BK förut, och då fick jag en hatt! Kröntes till prinsessa av Burger King och har inte tagit av mig den sens dess! Miss Burger King!




Vi är oss själva!

Har man tråkigt, kan man ta fram kamran. Just nu kom Nathalie på att vi är varje dag hela tiden. 350 dagar om året. Med iaf så har tova åkt hem nu. Amanda ska åka buss hem, hoppas att det går några idag för annars får hon väl stanna kvar en natt till.
Imorgon är det skola igen som jag inte har länktat efter! Men vi börjar 11.00 imorgon så det är gött! Nu ska vi väl bara ta det lungt och inatt ska jag sova tidigt!












Amandas bilder från igår!

Hade inte med mig kamran igår så tar Amandas bilder. Det va trevligt och jag är nöjd. Fast egenkligen ångrar jag den gula tröjan och halsduken. Men skit sam, det kommer bli använt!

Kärlek börjar med "du är speciell" men slutar med "du är precis som alla andra"






Gårdagens inköp!

Igår var jag på stan med Amanda, Nathalie och Tova. Tova kom nämligen igår, har varit lite halv kass på att uppdatera. Men det är nog för att jag är trött på bloggen. Tycker den är jättefin men jag vill ha den lite mer.. detaljerat. Mer mig helt enkelt. Men det blir att fixa det när jag kommer hem till Kristinehamn i stället. Tog kort på kläderna idag, sammanlagt handlade jag för 397 kr igår. Men då köpte vi mat och skit, så nu har jag bara 432 kr kvar på kortet!!! Inte handla något mer!!

Köpte en halsduk 99kr på Åhlens.




En grå lång kofta, 99kr på h&m.


Och en gul, halv magtröja. 99kr h&m.



RSS 2.0