Internet cafe´

Nu sitter jag pà ett internet cafe. Idag har jag varit pà Habaneras och shoppat. Sen ska jag och Nathis ner til poolen och bara ha det gótt. Jag har mànga bilder pà mobilen men kan inte làgga in dom. Jag blir játte glad att ni fortsátter att fólja bloggen och att ni har tàlamod till att det inte kommer nàgra bilder.
Ha det bra, puss Sofia!!



Puss&hej <3

Kvikk baren

Senaste dagarna har det varir as bra. Kan inte anvànda AAO bara sa ni vet.. hehe
HAr ingen bilder men ett inlagg komer det iaf. Ha det bra, for det ska jag ha!!

puss&hej ♥

halv blond och 2 timmar kvar innan jag åker!

Förut va jag och Nathis uppe hos hennes mormor där Linda färgade håret på Nathalie (blonda slingor) Så la vi i en blond slinga i luggen, Men va fan! Ta slingar i hela hårat sa jag! Så nathis slingade mitt hår förut och det blev överaskande bra faktiskt!
Det är bara 1 timme kvar tills vi ska äta frukost, och vid 6 åker vi. Som ni kanske förstår har jag dygnat hela natten. Spelat sims, packat och allt sånt kul.

Jag har ingen bra bild på håret, har inga bilder över huvud taget på bloggen just nu. Så får se vad jag har.

Jag kommer inte vara så aktiv som ni kanske förstår, eftersom vi inte har nån dator därnere. Men jag kommer gå till Internet cafe rätt ofta bara för att uppdatera lite. För eran skull!
Så holl tummarna för mig nu när jag ska flyga och så höres vi så fort jag kommer ner!



puss&hej ♥

13 timmar kvar!!

Nu är det 13 timmar kvar innan vi åker!! Först ska vi förstås till Göteborg där vi ska flyga ifrån men iaf!! Det ska bli så sjukt bra! Är framme i spanien ca 4 imorgon. Det första jag ska göra är att ta ett dopp i poolen!

Mitt nyaste inköp till garderoben är en klänning! Provade den och tog några kort.





puss&hej ♥

Ett öga för ett öga.

Jag kan bara säga att det känns sjukt bra att åka till spanien nu i 17 jävla dagar!!!
Men jag kommer sakna människor här hemma. Speciellt.



puss&hej ♥

1 dag kvar!!

En dag kvar sen åker Sofia & Nathalie till spanien!!! Helt sjukt vad nära det är, idag packade jag och allt!

Va på 30års kalas för min kusin Linda. På Loka Brunn, maten smakade bajs!
Sen åkte jag med Camilla hem, hon är 23 så vi är rätt jämngamla. Så vi pratade om en killa jag gillar, och försökte komma fram till nått bra. Det gick väl sådär. Men det är alltid bra att ha nån och prata med!
Imorgon blir det fullt upp för min del! Ner på stan, växla penagr, packa det sista, åkta till ölme, bära datorn och sån skit över till Nathalie. Vi ska dygna har hon fått för sig. Så dom som ska åka flygplan samtidigt som mig kommer bli störda. På något konstigt sätt låter jag när jag sover.
Amanda gjorde en inbakad fläta i halva mitt hår idag, för jag ville. Och ville vara fin.







puss&hej ♥

Redo för kalas!

Vaknade hemma, gjorde mig iordning och gick till pappa. SÅ nu sitter jag har och kollar på någon doktor program. Jag ska på kalas sen, min kusin fyller 30. Sen ska jag hem, packa loite inför spanien. Det är barar 3 dagar kvar sen åker vi!!



puss&hej <3


Albin, Rasmus, Nathalie och Amanda.

Igår va jag med Albin, Amanda, Nathis och Rasmus. Vi va i en lekpark och sen gick amanda. Då åkte vi hem och kolla på film. Bruno, hehe. Sen gick vi ut igen och pojkarna åkte longboard.





puss&hej <3


Sofia & Amanda

Nu sitter jag här i soffa med Amanda, har precis vaknat.
Ska nog göra iorning mig bara för att. Som med ögen bindel idag och den försvann på något konstigt sätt. Hum. Amanda och jag tog en bild på oss, så här kommer några bilder på oss sedan förut också!!







puss&hej <3

hos PAPPA!!

Ny sitter jag hos pappa, ska sova där inatt och nathalie kommer senare. Kollar på Bridgeth johns dagbok. Vet inte hur det stavas med iaf.
Imorgon ska jag kansek va med en, annars kommer jag tortera nathis tror jag! Eller det kommer jag nog göra iaf, men bara för att jag älskar henne! Vi ska kolla på lammen tystnar sen.





puss&hej <3

Det borde inte vara tilllåtet att vara så snygg!

Sitter i soffan, jag gjorde mat till Nathis förut och nu har vi precis ätit en varsin wathermelon! Snygg johan är här. Det borde inte vara tilllåtet att vara så snygg som han är!!! Det är helt sjukt! Sen ska vi väl göra nått, eller inte. Jag är as trött men får väl slapa mig upp. Men först ska vi ha 5-kamp i lägenheten!
Lite bilder!









Puss&hej ♥

5 timmars sömn..

Nu vaknade jag, ont i halsen och hes. Igår gick vi och la oss 6. Sen ska vi ut och handla, för att jag ska laga mat. Men det regnar så vi vill gärna vänta en stund. Men jag börjar bli lite hungrig faktiskt.. det ser ut som att det blir en inne dag idag tyvärr, om det inte blir bättre väder! Jag vet att jag är dålig på att uppdatera men jag är faktiskt i Karlstad.



puss&hej ♥

Solo älskling!

Nu sitter jag och Nathalie i soffa. Soffpotatisar!
Nu kommer några bilder på Solo gubben och Nathalie gumman! ♥







puss&hej ♥

Hemma kväll!

Jag och nathis sitter hemma i våran lyxlägenhet i karlstad och bara njuter av livet. Förut upptäckte Christoffer oss nakna typ. Men han skulle inte ha kommit hem!!!
imorgon ska vi nog gå ut eller nått. Älskar Karlstad, Älskar lägenheten! ♥



puss&hej ♥

förlåt för dålig uppdatering..

Förlåt för att jag inte har uppdaterat! Och det kommer inte bli bättre i helgen! Tyvärr, jag ska till Karlstad och vara kattvakt som sakt!
Så vi hörs efter helgen! (om jag inte får tillgång till nån dator där!)





puss&hej ♥

Stallet med Fanny!

kom precis hem från stallet, va där med Fanny. Vi red vid tävlingsbanan. Jag försökte hoppa men det va något som irriterade honom. Nej det va inte jag!.
Jag vet att det är svårt att få Fanny på bild, men ibland går det. Halft iaf!



puss&hej ♥

Nathalies computer!

Nu sitter jag här, i nathalies rum på hennes dator. Försöker skriva medans Will springer runt och sjunger! (han sjunger när han duschar). Vi har precis ätit kycklingsallad. Sen ska vi kolla på Lier Lier eller vad den heter. Den börjar iaf klockan 9. Imorgon ska jag till Hadji då ska Fanny med. Trevligt att träffa den tjejen igen! Sen bär det av till karlstad igen, hela helgen. Ska vara kattvakt åt Solo och bo i mats och christoffers lägen het med Nathis när dom är på trav. Vi har bestämt att vi ska ta christoffers kläder igen, dom är mysiga!!



puss&hej ♥

För mycket av det goda!

Ja, igår blev det kanske för mycket av det goda. Men jag kom hem, och fick va med Katten. Jag gick till Pappa igår och pratade med honom lite, sen gick vi till Nathis. Och hade kul. Sen följde Hon och Jordsh (eller hur man skriver) mig hem. Vaknade 10 kanske, gick upp. Städade lite. Bytte mat åt katten, gjorde iordning till Tina. Sen åt jag frukost. Nu ska jag ringa Nathalie och väcka henne. Fast först ska jag sminka mig och platta håret. Hahhaha vill se hur Nathis har det just nu!









Bilderna är tagna med min HTC Gratia. Den är bra, jag vet!

puss&hej ♥


Paus på Nygatan!

Nu har jag varit på Roma. Tack snälla tony, pappa 3 som bjöd mig på resturang! Det gick jättebra att prata engelska, fast jag kanske inte gjorde det så mycket..
Nu ska jag och Nathalie hitta folk, för vi vägrar att sitta inne ikväll! Sen ska jag hem inatt, och äta min efterlänktade vattenmelon!
Idag fick Nathalie röd färg i håret, fråga inte hur det gick till för jag vet inte heller. Men en bild fick jag!!





Puss&hej ♥

Jag är redo x100!

Ni som har sett svampbob nån gång? Så springer han till jobet varje dag och sjunger, Jag är redo, Jag är redo. Och så hela vägen tills han kommer fram. Jag är iaf redo för att prata engelska hela dagen! Men jag kommer inte springa och sjunga att jag är det hela dan! Jag väntar på att Nathalie ska ringa när dom är i stan, då ska vi gå och äta något med dom engelska, sen ska vi hitta på nått som vi inte vet än. Ska försöka få med dom till Maxi för jag måste köpa mjölk, och förhoppnings vis vattenmelon! Men jag måste ha mat iaf. Korv kanske? men jaja. När jag kom hem skrek Smilla på mig, jag hade nämligen låst henne ute medans jag va i stallet, som protest för att hon måste gå ut ibland!

Pappa har änkligen kommit hem från Thai land idag, den 10 kommer Non - min lossas mamma. Det ska väl bli kul att träffa henne, nu när jag måste leva med henne. Måste jag lära mig att acceptera henne. Och det kommer jag nog ha lätt till. För jag är så sjukt glad över att pappa har träffat nån! Dom gifte sig nyss också, grattis till dom!






Ringen köpte jag i Polen när jag va där i mars, har aldrig använt den. Så idag blir det premiär!

puss&hej ♥

Hadji Baradji!

Jag kom hem från hadji 3 ca.
Red ut bakom kyrkan, barbacka. Galopperade och hade det mysigt, han skötte sig jätte bra och hade lugn kontrollerad galopp. Men ärligt, han ser spöken! Det här är nog det första inlägget om Hadji på hela bloggen?!

Men vacker är han iaf!





puss&hej ♥

RSS 2.0