Smilla del 1

Har tagit lite fina kort på smilla, här kommer dom!
Vet att hon är finast, vet att jag är bäst på att ta kort och vet att hon är fotomedell. Sant! :)

Dock blev dom lite suddiga. :(






Varför får du mig alltid att gråta?

Ja, ett försök gjort för att försöka få flytta till karlstad. Det gick ju sådär, jag började gråta och gick på långpromenad för att lugna mig. Blev inge lugnare men jag fick motion! Jag kommer tjata och tjata. Kommer iaf byta skola, sen ska jag väl pendla tills mamma fattar nått. Ska tjata hela tiden, det enda problemet är pengar. Som det inte är egenkligen, kan man jobba nån stans som 16 åring?
Jag hoppas iaf att jag kan komma nån vart och verkligen få flytta. Jag behöver det verkligen nu.

Imorgon ska jag upp vid 5, Wooo då blir det att åka och vara funktionär för CHPK. Jag ska dit så tidigt för att jag ska åka med Veronica och Nathalie. För Veronica ska tävla nämligen så vi måste hämta hästen innan. Orkar inte skriva mer, men jag kommer uppdatera om mina komflikter med mamma. Och ja, jag ska byta skola vilket som!


Blomma från Thailand.

Blomma från Thailand. (pappas bilder)

Gör om bloggen!!!! snart...

Jag ska verkligen göra iordning bloggen NU! Svart/vit och med mest SYSTEM bilder. BRA tänkte bara säga det!!!!! :D

Barnvakt åt Samuel!

Hämtade Samuel vid 4. Ska Snart gå ut och laga lite mat till pöjken. Just nu kryper han runt i soffan, tror han är hungrig fast han säger att han inte är det. Eller så väntar jag med att laga mat tills mamma kommer. Det blir nog ägg och bacon. Fick med Samuel på lite bilder och det enda vi har gjort idag är att ha kollat på famely Guy och Simpson!








Övergiven, rädd och ensam!

Ja skoldagen idag då, själv! Vill aldrig mer tillbaka! Ni fattar inte vad jag har varit med om. Visst jag pratade med några men alla är redan indelade i grupper så det är dom och Sofia. Lärarna pratar med mig hela tiden och frågar varför jag är ensam, Jag vettefan!! Det är väl inte jag som ska tränga mig in, kan inte folk se när man är ensam och vara snälla och prata med en?!
På lunchen gick jag ner till Mamma och jobbade lite, hängde ut smycken. Sen gick vi och åt på café paus. Kycklingsallad blev det, tillbaka till skolan och ha samhällskunskap. Sen gick jag hem.
Men ska väl inte behöva gå en från skolan med en klump i halsen gråtfärdig? Asså jag hoppas verkligen det blir bättre. Trodde mitt minska problem skulle vara att hitta kompisar men det blev mitt största. Och nej jag överdriver inte, och ni som har varit med om det vet vad jag menar.
Är båda arg, ledsen och jävligt irriterad på samma gång!






Allmänt.

Jag va i skolan, åkte till hästen och sen hade vi kalas. Jag ska verkligen försöka göra iordinig bloggen! Imorgon ska jag gå till skolan själv, känns lite dåligt..
Blev nollade idag iaf med vattenbalonger, hoppas jag inte blir det imorgon. Gick hem och bytte kläder då också. Men du ska jag gå upp och duscha och sen lägga mig, är sjukt trött!


Skoldag 2

Ja idag va jag i skolan för andra dagen, imorgon börjar skolan på allvar. Och det ska bli bra, först tyckte jag skolan sög. Men vafan! Jag får utbildning och det är allt som räknas! Så slipper jag åka ifrån allt jag älskar här hemma! En skola är ju en skola lixom.
Jag gick hem vid 1 kanske, kollade lite på tv och sen åkte vi upp till mormors stuga i Haga. Sen kollade jag på Ice Age 3 för 5000 gången den här veckan med Samuel. Sen åkte jag ner till pressbyron för att köpa busskort, och åkte till pappa och åt mat och här sitter jag nu. Mer än såhär har jag inte varit med om idag, ville bara säga att jag ska ändra bloggen för jag är TRÖTT på den. För mycket blå. Vill ha den svartvit! :-)






Länsning i Gaderoben!

Idag åkte jag, Amanda, Mamma, Fredrik, Samuel och Mormor till karlstad för SHOPPING och IKEA! Shopping passade bäst för mig, dock hade jag inte pengar i plånboken men en mamma bredvid mig. Så ett par blå jeans blev det! Skit snygga! Det vart en hel dag i karlstad, kom hem vid halv 6. Så 7 timmar borta i storstaden!
Men när jag kom hem bestämde jag mig för att länsa gaderoben! Så ut med alla kläder på golvet och börja leta vad jag vill ha och vad jag inte vill ha. Halva gaderoben försvann. Men Amanda fyndade lite snygga saker som jag inte ville ha. Eller jo.. Hon tog ett par av mina kilklack och en leopard färgad kofta. Tog lite bilder på gaderoben som ni får se. Förlåt för dålig uppdatering men jag ska bli bättre, har haft så fullt upp!










Imorgon ska jag ta en bättre bild på båda gaderoben och rummat. Brukar inte ha så stökigt så tack!

puss&hej ♥


Familj på väg.

Sitter i soffan och kollar på familj påväg eller vad den heter. Har datorn framför mig för snart ska jag gå in på sims! (y)
Kunde inte komma till hästen idag för bussjäveln kom aldrig! Jag som så gärna ville dit! Men ska dit imorgon iaf, ska bli så kul att få se Hadji igen. Har verkligen saknat honom! :-)
Sen när jag kommer hem från stallet ska jag äta med Nathalie och hennes mamma och sen kanske träffa Moa om jag inte ska göra nått med Nathis och Mia. (om jag får!).











Fina bilder på Hadji Baradji, ska rida honom imorgon. Tänk att jag har skött honom i mer än 2 år ni. Tiden går snabbt!

puss&hej ♥

Lek i lekparken!

Jag och Nathalie va ute med Samuel och Emil förut så dom fick leka. Den hade kul hoppas jag. Men jag tror det för dom fick glass, tuggiumi och festis. Glada pöjker!
Sen gick vi hem för att Samuel va trött. Fast sen la han sig inte förens en timme efter vi kom hem iaf. Vi sa att vi ska göra om det igen, dock va Emil lite blyg i början och slutet. Men så söt är han! :-)
Bilder kanske kommer imorgon, om jag kan få över dom från Nathalies Iphone!



puss&hej ♥

Varit ute med Voffe.

Igår la vi oss halv 3. Tidigt vi vet men vi la lanandet åt sidan och kollade på Bruno och Hjälp jag är en fisk ist. Jag vaknade 10 av att hunden stod och glodde på mig, så det va bara att gå upp och gå en sväng med honom. Jag gick hem, skulle hämta nyckeln för att komma in i huset sen. Meeeeen jag släppte hunden lös på gräsmattan i 10 min och sen gick jag igen. Dumhuvud!!!
Sen ska jag vara med älskade Nathalie och Alice! Det ska bli roligt för Alice flyttar till jönköping sen :-(
Ska göra nått med Pappa och Non också och så har jag nästan vänt rätt på dygnet! :-D


Bilden är ju inte sen idag då eftersom det är snö ute på bilden. Men såhär ful är han iaf! :-D

puss&hej ♥

Sofia & Smilla

Jag tänkte göra en ny header men ångrade mig, vill göra en ordenklig när jag får photoshop ist. Eller så byter jag inte alls.. Sen ska jag iaf traska bort till Maxi i spöregnet och köpa godis. För okväll blir det Simslan hos Nathalie med Amanda och Nathis! Min dator är redan där så det är nice.
Väntar på att Nathalie ska höra av sig så vi kan gå. Är klar och allt.
Förut va jag iaf på stan, och snart ska jag och Fredrik gå till Pappa för att fixa hans internet. Blir nog ett inlägg ikväll också! :-)


Tänkte göra en Header med den här bilden. Vi är så söta så, katten är mitt ♥!

puss&hej ♥

Borta bra hem hemma bäst!

Nu sitter jag hos pappa. Non är här, hon är trevlig men dom pratar om att föda bort så jag koppöar upp mig till er och gör ett inlägg ist. Håret är jättefint nu. Ska nog inte göra något med det än på ett tag. Men tills nästa sommar ska jag vara blond för då ska Will och George ner med oss! :-D
Igår när jag kom hem så åkte jag direkt till stugan, hem idag och göra iordning mig. Gick till Nathalie och hämtade nyckeln och låste huset.
Ska sova hos Pappa idag med Amanda. Vill ha popcorn. YEAH!!!!!


Det är ljusare egenkligen.

bjuder! :-P 

Dårliga bilder, kan ladda upp lite bättre sen när jag går hem och hämtar grejer Fick ta dom här med webb kameran så dom blev rätt mörka.

puss&hej <3

Dagens.

DAGENS VILL HA: Mer breezer.
DAGENS KLÄDSEL: Ljus blå shorts, brunt linne och brunkofta från Zara.
DAGENS FRISYR: ner släppt
DAGENS LÅT: Timbuktu - resten av ditt liv.
DAGENS PLANER: Komma hem välbehållen och inte va för trött!
DAGENS SAKNAD: Smilla & Hadji Baradji!
DAGENS DUMMASTE: Alla cp videos...
DAGENS MISSLYCKANDE: Mitt svanhopp!
DAGENS DROG
: Breezer

DAGENS KÖP: ingen än så länge.
DAGENS GODIS: fingrar med Aioli!
DAGENS HUMÖR: ÖVERTRÖTT! :-D
DAGENS CITAT: David, david jag står vid din säng!
DAGENS ROLIGASTE: Lotta!


Min sjukt vackra häst!
Hadji Baradji

puss&hej <3


Kommer hem lagomt brun & blond!

Lite brunare har jag blivit i ansiktet och lite mindre i håret!
Precis som jag ville med resan. Ska slinga hået några gånger till när jag kommer hem så blir det bra sen! Vill ju inte tappa allt på riktigt!
Imrogon kommer jag hem 3 och då blir det direkt ut till stugan. Jobbigt men gött!
Tänke visa en bild på hur brun jag har blivit så ni blir lite avensjuka! ;-)
Och håret såklart! :-)


Håret! Vill ha det lite blondare dock!

YEAH! kän på den, jag solade lite iaf! :-D

puss&hej <3

Dagens inköp!

Sista dagen, åkte till Habaneras vid halv 11. Kom hem vid 10 i 1 eller nått. hade inte så mycket pengar kvar. Bara 400 faktiskt. Handlade för 200. Måtlig!
Sen gick jag och Nathalie till affären och slängde upp 12 cider på rullbandet. Betalade utan problem. Älskar Spanien! Alla tror jag är 20. WII!
Som en annan dag köpte vi 12-pack öl. bara sådär. Nice!


Baksidan av habaneras.

Framsidan av Habaneras.

Leksak till Samuel.

Örhängen till mig!

Ögen lapp? till mig iaf! :-D

Tröja till mig!
Och allt för 200kr sammanlagt. Dock handlade jag Cider för 120 kr. Tihi! :$

puss&hej <3

1 dag kvar..

Det är ätte ledsamt men sant. har bara en hel dag kvar i mitt paradise! Vi åker på lördag vid 5 från Torrevieja och flyget går 7. Men 1 dag, sjukt! Vill göra Spanien till mitt hem! Och huset hemma till min stuga! Men om ett hår bbär det av hit igen.
Dagen imorgon blir till för att åka till Habaneras och fixa det sista. Gör ett inlägg imorgon kväll med bilder på Habaneras så ni får se hur det ser ut. Och sen blir det väl ett intelägg från kalla sverige.




Viva Espánia!

kommer sakna stället enormt!

puss&hej <3

Piknik utan fika!

Bilder sen förut, vi satt vid poolen och hade det gött. Njuter av dom sista dagarna i värmen!

Kom precis hem från China resurangen. Gott och mättande.

Nu sitter jag hos Lotta, igen. Ska kolla FB och ta mig ett glas Bailys. God natt! (om jag orkar!)


Vi vill dölja vårat utseende!

Redigerade en mobilbild. Grann huset!

Poolen.

Det sista av palmer jag kommer se på ett tag!

Wathermelon cider. Breezer! Sjukt gott, smakar dricka. 4.5. TESTA!!

puss&hej <3

Hår färgen!

Sitter hos Lotta, inget ovanligt? näe.
Jag har iaf bra bilder på håret och tänkte visa hur det ser ut i dags läget. Det blev rätt bra. Vill ha det lite ljusare bara. Inte jättblont men som Nathis hår typ.
Snart ska jag iväg till en China resturang. Mums. Det är bara 3 dagar kvar den blir det hem till kalla sverige. Läste precis att det kommer regna när vi kommer hem.

Tjena sverige!




Det är faktiskt riktigt sjukt fint nu. Tack Nathalie Gustavsson! :-D <3

puss&hej <3

Amanda blir fjortis snutt! <3

Min lilla snutt syster blir 14 idag, sjukt gammal. Snart får hon grå hårstrån tror jag! Som jag.. GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS.

Försökte ringa dig i morse men telefonen dampar här nere, du fick mitt sms kanske? Kunde inte ringa på hem heller. Ha det så bra så hör jag av mig ikväll förhppningsvis om mobilen vill. Puss på dig Manda!

Jag kollade runt i min mobil och hittade lite bilder som jag beskärde bara för att få med Amanda snutt på bilderna. Eller hur är hon söt!!! Grattis!


Hon bjuder! hoppas jag! :-D

Söt chey detdär!

Puss&hej <3

TAPPADE HÅRET!!

Igår slingade nathis mitt hår, mest underhåret. Och det ramlade av!!! Massor! Fick panik och började gråta! Men det hade ni också gjort, fatta paniken i mig, helt sjukt!

Sofia - men nathalie, jag tappar ju håret, vad ska jag göra?!
nathalie - vet inte, jag ville bara lära mig sling hår, om jag inte hade velat lära mig skulle jag stoppat dig fattar du väl!

WAA!

Ni får snygga bilder, håret ramlade av när jag borstade. Så ett tips. Färga inte håret nor du har klor i det! Det ramlar bort!


Ja precis, tappar håret!

Ni ser ju..

hummff.

Resultatet efteråt blev iaf bra. Så nu ska jag nog inte färga på en vecka, SKOJA TYP ÅR!

puss&hej <3

Shopping i Spanien (Habaneras)

Habaneras är ett jätte stort shoppingcenter i Torrevieja där jag och Nathis va 2 dagar i rad tror jag. Vecken vi kom hit. Vi ska dit med AC nån dag innan vi åker. Jag shoppade lite lagom, men det blev för rätt mycket pengar, men jag handlade kläder för vinter. Snyggt och praktiskt, dock får jag lämna kvar lite kläder jag hade med mig ner för att få med mig kläder hem. Men det gör ju inget för som sakt ska jag ner om ett år igen.

Jag köpte ett armband också men jag orkar inte lägga ut en bild på det. Det va i guld, så köpte jag lite mer saker men det är hemligt! ;-)


Longklänning - 200 kr. Från Igoihfuybjbvdb bla bla bla, fransk affär.

Kortämnad munkjacka. 300 kr - från Zara.

En kofta 150kr. Kmr inte ihåg vart den va ifrån.

Snygg tröja, fest? 200 kr - H&M

Fest tröjan bakifrån 200kr - H&M

Kort byxor 200kr - kmr inte ihåg ;-)

kort byxor 50 kr - från H&M.

Armbandet kostade 100kr från en ffär med konstigt namn.
Kommer mer bilder på mina väskor (när jag köpt dom) Och plånboken (när jag köpt den) Och alla smycken jag ska köpa (när jag köpt dom)
Måste köpa nått till Samuel och Fredrik. AMANDA SÄG INGET TILL DOM!!!

puss&hej <3

Sola, poolen, stranden, shoppa!

Idag har jag inprencip bara leget på taket och solat. Och där ljög jag lite. Det blir sjukt varmt på takvåningen. Men jag solar rätt mycket och nu dom sista dagarna ska jag pressa ihjäl mig! Dock har jag börjat flagna bort! :-(
Senare ikväll ska vi ner mot stranden och köpa väskor! eller jag ska köpa 2 väskor och en plånbok hade jag tänkt. Har sett lite fina grejer. har precis varit i poolen, man måste ju njuta lite av dom sista dagarna nere i spanien, men nästa år åkter vi själva. jag och Nathalie alltså. Passa er då spaniorer!

Mitt hår har faktiskt blivit lite blondare, jag ska försöka att få det till sin varnliga färg igen. Så får vi ser hur det går. Blondare ska det bli iaf!



Jag orkar inte lägga upp en bild på hur det ser ut, men den här bilden är rätt ny. Dock syns det inte hur ljust det har blivit men det får vara bra för just den här stunden! :*

puss&hej <3

Ville bara säga att jag saknar min Smilla sjukt mycket, så måste lägga upp en bild på henne!! Dårlig bild men hon är supervacker. Saknar min Smilla!


222

Igår åkte vi in mot stan. Åkte radiobilar och åt brända mandlar. Jag och Nayhis fick en varsin kille där nere. Huff.
Vi va helt inne på att vi skulle gå på disco men det ville inte gubbarna och tanterna så vi gick till 222 där det inte va så kul, men jättte mysigt. Så vi drack upp våran cider supersnabbt och sen åkte vidare till Kvikk. Där vi träffade världigt mysigt folk så kvällen vart sjukt trevlig iaf. Förutom att nån sa att jag såg ut som en bäver, gör jag verkligen det?! Tack för den iaf!

Jag kan göra så här bra inlägg för att jag snor Lottas dator igen, tack lotta!


222

222

222

222

Redo för stan!

Jag vet inte om jag redan har lagt upp dom här bilderna men isf kommer dom nu igen, bilder från Tivolit!


nån karusell


nån gång inne på tivolit!

puss&hej <3

Ett livstecken!

Jag lever, så nu vet ni. Det är bara 6 dagar kvar i spanien!!
Idag kommer AC och imorgon ska vi in till stan. Handla och köpa brända mandlar! Nathis vill till Habaneras igen, men jag kan inte shoppa så mycket för jag har massa presentar att köpa. Undrar hur jag ska få med mig allt hem. Det undrar jag verkligen. Jag lånar Lottas dator så jag kan skriva med ÅÄÖ!!
Sen ska vi bada, jag har andvänt undervattens kameran för första gången så när jag kommer hem så får ni snygga bilder på Sofia & Nathalie under vattnet. Ska nog gå till standen varje dag nu i veckan så jag blir brun!! Jag och nathis ska få upp AC på bananen också. (alltså den i vattnet!!)



Fin bild, tack!!
puss&hej <3

Slingat háret!! + Banan bát!!

Jag slingade háret innan jag ákte hit som jag kanske har sakt?
Iaf sá ár det lite ljusare nu. Ni fár 2 bilder. + igár va jag pá stranden och bránde mig!! Sá ákte jag och nathis banan bát!!


Innan spanien! (slingat 1 gáng!)


I spanien efter mycket sol!



Vi ákte banan bát, ignorera att vi ser ut som valrossar tack! Men vi ár snygga!

puss&hej <3

Váran lágenhet!

Bilder av utsikten frán lágenheten!


utsikt!

Tennisplanen!

utsikt!

poolen!

gatan (utsikt)

omrádet! (poolen)


gatan (utsikt)

utsikt mot havet!

Poolen!


Siste bilden ár redigerad. Jag bor játtefint och jag ska ta lite kort sá ni fár se hur det ser ut inuti lágenheten!

Puss&hej <3

Mot spanien!!

Jag gÖr inlágg efter hur resan ser ut och sá vidare. Sá det kommer mer án 3 inlágg nu typ.

Nathalie och jag dygnade pá natten innan, och hár kommer bilder frán resan med bilen, och resan frán flygplatsen till Torrevieja!



Till góteborg!

Sofia och Nathalie pá flygplatsen!

Ryanair!

I spanien pávág till Torrevieja!

bilresan!

Bilresan!

Jag skriver inte sá mycket, ist lágger jag upp bilder sá fár ni góra en egen uppfattning om hur jag har det!

Puss&hej <3

RSS 2.0