Sofiaeriksson.blogg.se

hörreni, byt från bloglovin. Förtfarande typ 7 besökare per dag men blir ju lite småsur ju. Har ju sakt felera gånger att jag inte bloggar här ifrån längre! :-)

BodaNova på BlogLovin = onödigt! Kör på sofiaeriksson ist!

Jag tänkte bara säga att jag ser på bloglovin att det fortfarande är några som följer den här bloggen, så vill jag tala om att det är rätt onödigt eftersom jag har bytt blogg helt. Men gå gärna och gilla min http://sofiaeriksson.blogg.se blogg på BlogLovin i stället! :-) Ha det bra så ses vi i en ny blogg med ny start!



NATHALIE

SLUTA KOLLA HÄR NU! JAG HAR JU BYT FUCKING BLOGG. DU VET ATT DEN NYA HETER SOFIAERIKSSON.BLOGG.SE!!!!!

Fortfarande några som kollar?

http://sofiaeriksson.blogg.se
Ville bara säga det igen, att det finns ingen sofia kvar här. Hoppas att kikar in och läser min nya blogg ist!

hej hej

Sitter på religioneslektionen.
Glöm inte
http://sofiaeriksson.blogg.se
RIKTIGT GAMMAL BILD!

Berättade jag?

Nu sitter jag hemma i soffan med Samuel.
Tänkte bara berätta att jag stänger ner den här bloggen och bloggar helt från http://sofiaeriksson.blogg.se
HOPPAS NI FORTSÄTTER LÄSA DÄR

NY BLOGG

JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN SOFIAERIKSSON BLOGG. Så jag byter. Hoppas ni fortsätter läsa för jag kommer skriva exakt samma sak där! :-)
http://sofiaeriksson.blogg.se/

Planer för dagen

Sitter på samhälls lektionen och har allmänt tråkigt. Ska kolla på någon film om EU.
Idag ska jag stanna kvar i Karlstad och gå på stan lite med Nathalie. Hoppas på att vi ska äta något och sen kolla på kläder, det kan man ju inte få nog av alltså! Funderar på subway. mums! Sen ska jag åka hem och cykla ner till mamma och kolla på när hon bowlar.

Gammal bild

DAGEN

Vaknade 8, gick upp 20 över. Hade 20 minuter på mig att göra iordning mig = PANIK.
Men jag hann, cyklade till stationen och precis när jag kom dit så kom bussen. Tryckte mig fram till Emma, och gick in. Bussen va full, men längst bak så fanns det en tom plats. Tog den, gick av vid stationen och tog 6:an till skolan. Fick en plats där också. Tror att det kan vara min lyckodag. Hoppas den fortsätter såhär. Ska åka till Hästen direkt när jag kommer hem. Amanda cyklar till stationen och åkter där ifrån också. Hoppas han sköter sig idag! Vill fortsätta ha det här bra humöret hela dagen!

Inspiration

Kollar på desperata hemmafruar i mitt rum med dator på. Tittar runt på mode, på google då.

Sminkning

Det blev ingen "dagens" utan jag satte på youtube och följde sminkningar. Det blev fail pga att jag bara har glittriga ögonskuggor. Det ska egentligen vara matta. Men det funkar. Mina ögon är allderles dimmiga av ögonskugga.
Men nu ska jag ta bort det här sminket, ta på mig maskara och kläder för att åka ner och kolla på Fredrik när han bowlar. Wiii hej och hå.

Sminkning:1



tyckte den blev väldigt cool.

Sminkning:2



Blev mindre nöjd men det blev OK.

Förvirrande?!

Jo nu känner jag att jag inte orkar krångla och hålla på. Ska ta upp min macka och ta ett stort bett i den för att klara av dom sista timmarna för att sedan sätta mig i bussen hem. Ska inte vara kvar här, ska hem och sova! Bara sova. Vet att det kommer bli 10 iaf, men imorgon ska jag gå upp 8, sovmorgon! Nu ska jag fortsätta skriva på min låt. Så skriver jag när jag kommer hem!

Gammal bild från en frostig morgon.


Ändrade planer mitt på ljusa dagen!

Sitter nu med 3 timmars arbetspass framför mig, suck. Ändrade planer för dagen blev det också, blir att åka in till stan direkt efter jag slutar för att möta upp Amanda och gå på stan och drella. Hon vill ha Subway också som jag inte allt ät sugen på. Känner egentligen att jag inte får köpa något mer nu eftersom det är dax att köpa julklappar. Så det ska jag nog försöka göra idag. Eller så köper jag med Fars dag presenter hem. Pengar, som kunda ha blivit shopping.. Har bara ca 700kr kvar, till alla julklappar. åh herre hjälp mig.


Från igår, vid fotningen.

Gårdagens plåtning.

Igår plockade jag Amanda fram kamran och fotade mig. Jag sminkade mig själv så här kommer lite bilder från igår. Dom bilderna som blir bra redigerar jag!

Så mycket bra bilder man kan få med en systemkamra, ett vitt bord och ett badrum. Mitt nästa offer som ska sminkas och fotas och NATHALIE GUSTAVSSON, AMANDA ERIKSSON o MAMMA.




Isadora ögonskugga.
Ögonbruns penna
Guldig eyelyner
maskara
vit kajal
INGA KRÄMER OSV PÅ HYN.

Brun/rosa läppstift- dom första bilderna
Rött dom sista.







Dom här bilderna är inte redigerade eller något, det orkar jag inte. ;-)

Hatar att jag aldrig kan bestämma mig..

Är jätte seg idag! Höll på att somna på tåget till skolan! Men det ville inte tåget, det skumpade as mycket. Sen ska jag hem och sova.. För nu har jag matte, lunsch och sen 4 timmars arbetspass! hur ska jag orka? Förutom det så cyklade jag ifrån min frukost i morse, hoppas mackan ligger kvar när jag kommer hem.
Kommer komma hem ca 15 över 5. Bloggar mer då, kanske "dagens" eller nått. Hej trött tjej.

Amandas bilder sedan Birka.

Kvällsmat igår:Pizza
Frukost:Pizza
Kvällsmat:Thai
Känner att det inte går något bra för mig att träna. Men imorgon kör vi på hårt igen!
Dagen har varit jättebra. Vaknade sent och har inte behöft gjort ett skit! Bara suttit i soffan. Som varje söndag är det skönt att ha ett "hemmaspa". Och det bjuder mitt hus rätt bra på då jag har bastu. Så ansiktsmask, bastu, balsam i håret i bastun, smörjt in mig, målat naglarna och haft superfet kräm i ansiktet!

Bildbomb på oss 3!

alla människor är inte äkta..

Lita inte för mycket på någon i denna värld, även din skugga lämnar dig när du befinner dig i mörkret.

Alla har drömmar, vissa små, vissa stora.

Igår var jag uppe hos Sanna och dansade och höll hus. Vi hade trevligt, det blev rätt tidigt. Traskade hem halv 12. La mig kanske halv 1. Då Katta förtfarande var kvar och mamma kom direkt efter mig. Vi vi satt och pratade lite, så mycket jag orkade. Somnade direkt och vaknade nu. Har bara kollat Facebook och nu kom precis min kycklingsallad innanför dörren.
Tänkte lägga upp Amandas bilder sedan Åhlandsresar efter maten/frullen.



Berättar med bilder.


REDO

Jag är redo för tjejkväll! Sitter på Amandas dator så det blir intr så långt inlägg. Katta kom precis så får se vad som händer. Nu ska jag bara sätta på mig några snygga kläder. Sotade ögen och så.




Skype förstör datorn!

Mådde så himla dåligt igår kväll! Kunde inte sova, så jag gick ner och tog och tog en treo + hämtade Smilla. Då gick det att sova. Vaknade ca 10. Ska ta det lugnt nu, och vila inför ikväll.
Min dator har krånglat jätte mycket, så nu är det fixat. Det var Skype som laggade datorn som satan. Så nu är det raderat. AVINSTALLERA ALLA SOM HAR SKYPE. DET FÖRSTÖR DATORN!



Varför är du molnet som skymmer min sol?

Vaknade ca 11. Gick ner och kollade på tv tills kvart i 2. Då kom jag på att jag skulle med bussen 20 över. Så då åkte jag till stallet, Fanny var med. Det var riktigt trevligt men dock var inte hästen lika trevlig idag. Gick inte alls bra i början men i slutet skärpte han sig. Allt går om man blir riktigt arg! Så när jag hoppade av kände jag mig inge bra! Snuvig, ont i huvudet allt det där som visar på förkylning! Jag har precis duschat och ska snart gå ner och sätta på en kopp te. Vill verkligen inte bli sjuk lagomt till den efterlänktade tjejkvällen!
Mer bilder sedan Birka kommer imorgon, som utlovat!
Härliga sommarbilder på hästen!

Tankarna har kommit ikapp och jag har märkt att jag växt upp.


Bildbomb, precis som det ska vara!

Sitter i min soffa, där jag alltid sitter bäst. Kom hem för ca 30 min sedan. Ska hoppa in i duschen och sätta på TV:n. Imorgon ska jag upp rätt tidigt. För 20 över bär det av mot Hadji med Fanny och Amanda.

Visste ni att man ställde om klockan när man kom till Finland? Okej, det visste inte vi tre superblondiner iaf. Så vi gick upp halv 6 och trodde klockan va halv 9. Så kom vi upp till Frukosten och det va stängt. Jag tyckte det var lite konstigt eftersom den öppnar 7. Så vi åt frulle, och upp och la oss och vaknade 1. Jag hatar att sova bort dagarna sådär! Men det gjorde vi. Tänker inte skriva så mycket mer, lägger upp dom bilderna jag tog. Kommer nog mer imorgon, för jag ska sno bilder från Amanda också. Enjoy bilderna!








Amanda, Nathalie och jag på morgonen vid stationen. Även outfit nr.1, dom kläderna jag åkte med till Birka. Lindex hela köret!


Samuel har väntat, och frågat varje dag när vi skulle åka. Självklart stod han på plats i tid med resväskan packad och klar!


Jag och Nathalie, tog kort på oss från en spegel i taket. Precis utanför våran hytt.


Vi körde på med egen hytt! Nr 7005 på våning 7. Inget förster men en jäkla stor spegel fick vi!


Ett ombyte senare var vi påväg upp till tionde våningen för disco! Allt Lindex även här.








Vi hittade upp till discot, dock var det svårt att hoppa runt med våra 10cm klackar!




Jag brukar alltid få med mig ett Snö of sweden smycke hem, men dethär gången bytte jag det mot något annat. Vad jag skulle ha behöft är en väska jag kan ha till skolan med dator och allt. Men det blev en handväska från Puccini.

Buss tripp

Efter en lång dag utav väntan och sömn, sitter vi nu i bussen påväg tillbaka till Kristinehamn. Vi har precis stannat på rasta, om ca 2-3 timmar är vi hemma igen. Ska se om jag orkar slänga in bilderna här då. Annars godnatt!


Äntligen

Sitter på Birka i Stockholms skärgård. Snart ska vi få gå ner i hytten och fixa där. Vid 6 bär det av till Finlands kust!


FAN FAN FAN FAN FAN

Då är färgen ute och Sofia fick Panik. Det blev mycket ljusare än jag hade velat. Panik = började gråta. Är kanske lite överkänslig men vill inte tappa håret. Så nästa gång jag färger ska jag tillbaka till brunt. Känns bäst så, kanske jag kan få behålla håret också. Men brunett är mer jag. Dock blir det om några veckor. Hoppas på att jag hinner göra ett snabbinlägg imorgon innan vi åker, annars får alla ha det bra för det ska jag ha!







Nu blev det jävla skillnade iaf, inte nöjd!

Sitter med färg i håret.

Nathalie är här, nu återstår bara packningen. Sitter med sjukt blonda slingor i håret, man måste bara vara fräch på Birka! Hoppas det blir bra, kommer bild sen!





Dagens vinst!

Dagen har varit och är stressig! Kommer ha mycket mer att göra än vad som har hänt! Men tid fick jag till att ta hem kläderna och fota dom. Ingen speciell "dagens" eftersom jag springer runt i hela kristinehamn som ett skollat troll! Men ikväll ska jag relaxa mig själv och ha ansiktsmask osv. Fatta, Sofia har inte äns packat än! Och jag brukar göra det minst 2 veckor innan. SHIT!

Ops: Allt från Lindex, jaw
Ska nog noppa ögenbrynen sen också!


En lycklig individ är du, så strålande vacker även på insidan.

Much more than a Grammy award
That's how much you mean to me

Naturgodis och födelsedag.

Vaknade 10 i 8, gjorde iordning mig och traskade iväg till mamma. Hämtade Samuel och trampade vidare mot Maxi. Köpte, 2 natur godis påsar. Vindruvor, en kanel bulle och en vaniljbulle. Vin druvorna och Natur godiset är till buss resan imorgon men jag har typ redan ätit upp det. Hatar mig själv för att jag gör sånt! Så ska försöka spara, annars blir det väl att trampa upp dit igen sen för att köpa nytt.
Amanda och Samuel gick precis ut till lekparken på gården, så ska gå efter och när Samuel blir gnällig så ska vi gå ner åt stan och köpa mat. Uppdaterar mer sen. Ha de






RSS 2.0